Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Καλλονή η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Οι φωτογραφίες από τα νιάτα της που προκάλεσαν πανικό - Το έχασε το «κορμί» ο Βασίλης Μπισμπίκης!

Κούκλα!

17 Μαΐου 2022 14:49
Καλλονή η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Οι φωτογραφίες από τα νιάτα της που προκάλεσαν πανικό - Το έχασε το «κορμί» ο Βασίλης Μπισμπίκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανέβασε δύο φωτογραφίες στην ιστορία του προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στα νιάτα της και πραγματικά ήταν σωστή καλλονή.

Η ίδια όπως μας ενημέρωσε έψαχνε παλιές φωτογραφίες και έπεσε πάνω τους, έτσι αποφάσισε να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τη φίλους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

νέα Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

νιάτα Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε πού διέπρεψε ο γιος της

Περήφανη και με το παραπάνω είναι η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς καμαρώνει τον μονάκριβο γιο της.

Ο μικρός Μιχάλης που είναι προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι, εκτός από το ταλέντο του στη μαγειρική, διαπρέπει και στο μποξ.

Ο γιος τους μπήκε στο ρiνγκ και έδειξε τις ικανότητές του, με την μητέρα του να γράφει χαρακτηριστικά: «Στο εναλλακτικό και πολυσυλλεκτικό γυμναστήριο της Χριστίνας Τεξανού!!!»

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share