Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν του το είχαμε: Σε αυτή τη γυναίκα είχε κάνει πρόταση γάμου ο Αντώνης Κανάκης!

Το γνωρίζατε;

17 Μαΐου 2022 14:33
Δεν του το είχαμε: Σε αυτή τη γυναίκα είχε κάνει πρόταση γάμου ο Αντώνης Κανάκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Αντώνης Κανάκης να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό της Επιστήμης Μπόνου, ωστόσο υπήρξαν πολλές αιθέριες υπάρξεις που στάθηκαν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, πριν αποφασίσει να νοικοκυρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ο γνωστός παρουσιαστής είχε κάνει πρόταση γάμου σε μία άλλη γυναίκα με την οποία ήταν ζευγάρι.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με όσα ανέφερε τότε το Ciao, είχε ήδη αγοράσει ένα πανάκριβο μονόπετρο για να συνοδέψει την πρόταση γάμου που ήθελε να κάνει στην Χριστίνα Μουστάκα!

Κανάκης μουστάκα

Για ακόμη μια φορά, όμως, ο ίδιος ήταν αρκετά περιπαικτικός με τα δημοσιεύματα, αποφασίζοντας να τα διαψεύσει με έναν ευφάνταστο τρόπο. Κι αυτό, γιατί σε μια από τις εκπομπές, όταν ήρθε η ώρα για τη στήλη του διαδικτύου, τη ρώτησε… πού ήταν το μονόπετρο που της πήρε, με αποτέλεσμα να γελάσουν συνωμοτικά, αν και ο Κανάκης είχε βρεθεί κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας με Ελληνίδα ηθοποιό.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της από τους Ράδιο Αρβύλα η Χριστίνα Μουστάκα κράτησε αποστάσεις από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια ασχολείται με τα επιχειρηματικά της σχέδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ πρόσφατα έγινε μανούλα.

«Θέλω να ξέρετε ότι...» - Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης

Το «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο τέλος του για την φετινή σεζόν, με την εκπομπή να ρίχνει σήμερα (14/4) την αυλαία στον ΑΝΤ1, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να ευχαριστούν το κοινό.

Η εκπομπή, μάλιστα, σήμερα είχε γενέθλια και συμπλήρωσε 14 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, μιας και το πρώτο Ράδιο Αρβύλα προβλήθηκε στις 14 Απριλίου το 2008.

Η τούρτα και τα συγκινητικά λόγια του Κανάκη

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έσβησε κεράκια μαζί με όλη την ομάδα, με τον παρουσιαστή, που προχώρησε πρόσφατα σε ένα «ξέσπασμα», να λέει χαρακτηριστικά συγκινημένος: «Έχουμε γενέθλια. 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή… Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share