Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σασμός: Κούκλα και ηθοποιός η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου - Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του «Μαθιού»

Έχουν μαζί ένα παιδί

17 Μαΐου 2022 14:05
Σασμός: Κούκλα και ηθοποιός η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου - Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του «Μαθιού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στον Σιωπηλό Δρόμο ως Νάσο Οικονομίδη, ωστόσο τον ερωτεύτηκε ως Μαθιό Σταματάκη στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν και όχι άδικα.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Βόλο. Σε ηλικία 8 χρονών πήγε με την οικογένειά του στη Γερμανία, όπου και έμεινε έως τα 18 του. Αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα, έτυχε να παρακολουθήσει την παράσταση «Suburbia» της Ελένης Σκότη, στο θέατρο Φούρνος και τότε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για μία εντυπωσιακή καριέρα με παραστάσεις στην Επίδαυρο και αξιόλογες δουλειές στον κινηματογράφο.

«Το θέατρο έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή του αφού όπως έχει αποκαλύψει τον έχει κάνει πιο συγχωρετικό. Πλέον καταλαβαίνω τον άλλον πιο εύκολα, τον συμπονώ. Το θέατρο σου αυξάνει τη συναισθηματική νοημοσύνη. Όταν βλέπεις τον άλλο να υποφέρει, μπαίνεις πιο εύκολα στη θέση του.

Παλιότερα θύμωνε κάποιος και θύμωνα κι εγώ, ενώ τώρα αρχίζω σιγά σιγά και τον καταλαβαίνω. Βλέποντας πίσω απ’ όλον αυτό τον θυμό και τον σαματά, βλέπεις την ψυχή η οποία προσπαθεί να εκφραστεί αλλά δεν βρίσκει τρόπο» έχει δηλώσει.

Η σύζυγος και η υπέροχη κόρη του Δημήτρη Λάλου

Μπορεί οι φανς του Σασμού να τον έχουν ερωτευτεί και να θέλουν διακαώς να τον δουν να καταλήγει με την αγαπημένη του... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share