Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Σωστός φύλακας-άγγελος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, δεν θα ήμουν σήμερα στη ζωή» (Video)

Τι αποκάλυψε;

17 Μαΐου 2022 14:12
Σωστός φύλακας-άγγελος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, δεν θα ήμουν σήμερα στη ζωή» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε ανοιχτά για τη μεγάλη βοήθεια που του έχει δώσει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι, χωρίς τον Νίκο Κοκλώνη ίσως να μην βρισκόταν σήμερα στη ζωή.

Δείτε επίσης: Οδυρμός για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είχα μια σειρά από καρκίνους - Δύο φορές σχεδόν…»

Μία ακόμα αναδρομή έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ευχαρίστησε και δημόσια τον Νίκο Κοκλώνη για την στήριξη που του έχει προσφέρει

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και χαρακτήρισε τον Νίκο Κοκλώνη «φύλακα άγγελό» του.

κοκλώνης μικρούτσικος

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, όσα χρόνια κι αν ζήσω, το πόσο απροβλημάτιστα με βοήθησε κι ακόμα με βοηθάει. Ξέρεις ποια ήταν η πρώτη κουβέντα του Νίκου; “Νιώθω ότι σε προσβάλλουν και πρέπει να σε τιμήσω”», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια, τόνισε πως την ίδια συμπεριφορά είδε από τον παρουσιαστή και στο J2US. «Το είδα κι εκεί. Απέναντι σε τραγουδιστές, τραγουδίστριες, με πόσο τρόπο, ευγένεια και λεπτότητα τιμά όσους έχουν προσφέρει. Εγώ ποτέ μου δεν θα ξεχάσω την συμπεριφορά του Νίκου μέχρι να φύγω», είπε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν συναντά συχνά κανείς σήμερα.

«Για εμένα, είναι χαμένες αυτές οι ευαισθησίες πλέον και πρέπει να τις κρατήσουμε στη χούφτα μας σαν κόρη οφθαλμού. Το κάνει με έναν τρόπο που με κάνει να νιώθω χαρούμενος κι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι μαζί του. Είναι τιμή μου που με βοηθάει ένας άνθρωπος που έχει διαγνώσει τις ανάγκες του, δεν τις προβάλλει, δεν τις κάνει σημαίνει και τις κάνει σαν εκτίμηση. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα, ο ένας πατάει επί πτωμάτων. Όφειλα να το πω. Δεν κάνω “γλείψιμο” και πάντα ήμουν με τους καναλάρχες και ήταν οι χειρότεροι», είπε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε: «Αυτή η αθόρυβη, σταθερή στάση του Νίκου… Με βοηθάει και προσωπικά. Αν δεν ήταν ο Νίκος, θα την “είχα κάνει”, θα είχα αποχωρήσει από αδυναμία να ζήσω. Δεν είναι ότι ξαφνικά πήρα δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, πήρα δεύτερη ευκαιρία με φύλακα άγγελο. Είναι σπουδαίο να μιλάμε για τέτοια πρόσωπα και πράγματα στην τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share