Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Τη λατρεύει παρά το διαζύγιο: H ερωτική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στην Αθηνά Τσιλύρα

Έζησαν μαζί πάνω από 20 χρόνια

17 Μαΐου 2022 13:57
Τη λατρεύει παρά το διαζύγιο: H ερωτική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στην Αθηνά Τσιλύρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από την τηλεόραση ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει και μια οικογένεια την οποία όπως φαίνεται λατρεύει και δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί σε εκείνη με τα πιο ζεστά λόγια.

Μπορεί το διαζύγιο με την Αθηνά Τσιλύρα να έχει βγει εδώ και μερικά χρόνια, όμως η αγάπη του για εκείνη δεν έσβησε ποτέ, αφού μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Δείτε επίσης: Καμία σχέση με τον πατέρα του: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Αθηνάς Τσιλύρα

σπύρος παπαδόπουλος τσιλύρα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος άνοιξε την καρδιά του σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε χωρίς δισταγμό για τη ζωή του. Αναφέρθηκε στον καρκίνο, στις άσχετες με το επάγγελμα του ηθοποιού δουλειές του, για τη φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο, το ατύχημά του, το μοναστήρι στο οποίο πέρασε μια περίοδο της ζωής του και βέβαια τον μονάκριβο γιο του και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην έντονη σχέση με την Αθηνά λέγοντας πως« Ήταν ένας μεγάλος έρωτας και σιγά σιγά ο χρόνος έκανε αυτό που συνήθως κάνει… σκάβει… έκανε τη ζημιά του. Αφού θα είμαστε καλύτερα αν το διαλύσουμε. Και ξέρει ότι θα κάνω πάντα τα πάντα για να είναι καλά. Θα τη νοιάζομαι και τη νοιάζομαι και το αποδεικνύω αυτό με πράξεις και όχι με λόγια και τη θαυμάζω γιατί πιστεύω ότι η Αθηνά σε δραματικούς ρόλους είναι ότι καλύτερο έχουμε»

Για τον καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως η περιπέτεια της υγείας μου. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέσει με τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάνε, έχω πέσει με τη μηχανή δυο τρεις φορές, την καβαλάω και συνεχίζω σαν να μην έπεσα ποτέ.Αυτό έγινε και με τον καρκίνο. Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Έχω δουλειές τώρα, δεν μπορώ να φύγω τώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share