Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γολγοθάς του Νίκου Χατζηνικολάου: Ο καρκίνος, το ανεύρυσμα και τα 4 δύσκολα χειρουργεία

Τι είχε αποκαλύψει για την υγεία του;

17 Μαΐου 2022 12:33
Ο γολγοθάς του Νίκου Χατζηνικολάου: Ο καρκίνος, το ανεύρυσμα και τα 4 δύσκολα χειρουργεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την σοβαρή περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του και τη μάχη με τον καρκίνο είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης είναι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον χώρο των media, ωστόσο για να τα καταφέρει όλα αυτά έχει φλερτάρει επικίνδυνα με τον θάνατο και μάλιστα όχι μια φορά!

Δείτε επίσης: Έγραψε τη δική του ιστορία ο πατέρας της Κρίστης Τσολακάκη: Αυτός ήταν ο πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει 4 φορές χειρουργείο, το ένα εκ τα δύο αρκετά σοβαρά αφού χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και μάλιστα δύο μέρες μετά πήγε κανονικά για δουλειά!
Επίσης έχει αντιμετωπίσει και καρκίνωμα το οποίο και κατάφερε να κερδίζει! Τα άγχη και η πίεση της καθημερινότητας τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όμως η αγάπη του για την οικογένεια και την δουλειά του τον κράτησαν όρθιο!

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που “κάθισε” την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος πριν χρόνια σε συνέντευξή του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι για να μην καταλάβει κανείς τίποτα, επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό δε θα το πιστεύετε: Η αλήθεια για τις σπουδές του Νίκου Χατζηνικολάου που κανείς δεν περίμενε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων παρουσιαστών στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να έχει γράψει την ιστορία του τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες ως δημοσιογράφος, αφήνοντας τα πάντα για αυτό το σκοπό.

Ο Χατζηνικολάου, που εσχάτως βίωσε στιγμές αγωνίας, ζούσε μέχρι τα 16 του στη Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε στην Νέα Σμύρνη το 1978 και το 1980 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η πορεία του από τα μαθητικά χρόνια και οι σπουδές που δεν τελείωσαν

Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ως γραμματέας της ΜΑΚΙ αντέδρασε στη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1983, επικαλούμενος την αποστροφή των μαθητών που στις μαθητικές εκλογές υπερψήφισαν δεξιούς συνδυασμούς για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σε ρεπορτάζ επόμενων ημερών καταγράφηκε ως μέλος μιας ομάδας «σκληρών» αβερωφικών που ήλεγχαν την ΟΝΝΕΔ.

Νίκος Χατζηνικολάου σπουδές

Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του - ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία. Κάτι τέτοιο μπορεί σήμερα να θεωρείται εντυπωσιακό, αλλά οι δημοσιογράφοι της δικής του γενιάς δεν είχαν καμία σχέση με τις σχετικές σπουδές, ακόμη κι αν ήταν εξαιρετικά επιτυχημένοι. Με λίγα λόγια, οι δημοσιογράφοι αυτοί είτε δεν τελείωναν τις σπουδές στα ΜΜΕ είτε προέρχονταν από άλλες σπουδές, κυρίως ανθρωπιστικές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share