Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απανωτά «χτυπήματα» για την Τατιάνα Στεφανίδου: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία που είχα ποτέ..» (Video)

Ποιος την «κάρφωσε»;

17 Μαΐου 2022 10:37
Απανωτά «χτυπήματα» για την Τατιάνα Στεφανίδου: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία που είχα ποτέ..» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αν και βρίσκεται εδώ και χρόνια μπροστά από τις κάμερες, έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο με δηλώσεις της.

Μία γυναίκα που είχε μιλήσει δημόσια για την κακή τους συνεργασία στο «Πάμε Δανάη» ήταν η Σοφία Βόσσου, η οποία δεν είχε «μασήσει» τα λόγια της.

Δείτε επίσης: «Ναι τον απάτησα, ήταν μεγάλο λάθος»: Σπάνια εξομολόγηση από την Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά

Για τη χειρότερή της συνεργασία με την Τατιάνα Στεφανίδου η Σοφία Βόσσου είπε: "Ήμασταν 5 γυναίκες, η καθεμία με την προσωπικότητά της και θα χειριζόμασταν ένα θέμα με τη δική μας άποψη. Άρχισε να συρρικνώνεται όλο αυτό και να γινόμαστε πάνελ της Τατιάνας ενώ δεν ήταν έτσι η άποψη της εκπομπής. Αυτό που με πείραξε είναι ότι μια ωραία Παρασκευή χωρίς να ξέρουμε τίποτα μας ανακοινώθηκε -μάλιστα εμένα τηλεφωνικά- ότι σταματάμε. Δεν μπορείς να μεταχειρίζεσαι έτσι κάποιες γυναίκες που έχουν την ιστορία τους στον χώρο, είναι αντιεπαγγελματικό. Θύμωσα. Όταν θυμώνω δεν θέλω το κακό του άλλου".

"Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Δεν είμαι και σαν την Ακρόπολη. Θέλω έναν σύντροφο. Έχω καιρό να κάνω σχέση. Δεν έχω δηλώσει καλόγρια και δεν θα δηλώσω ποτέ" είπε ακόμα.

"Είχα ένα πρόβλημα στα πόδια μου. Έμεινα 5 χρόνια στον γύψο και πήρα κιλά. Ήμουν το χοντρό του σχολείου. Δεν είχα επιτεθεί στα παιδάκια. Μου είχε αφήσει πληγή. Έχω υποστεί bullying και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Είμαι έφηβη και θα παραμείνω αιώνια έφηβη. Έχω πολύ καλό γιατρό, φροντίζει το προσωπάκι μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν θέλω να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου. Θέλω να είναι φρέσκο και περιποιημένο το πρόσωπό μου".

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share