Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος, για να...»

«Το θεωρώ ηρωική πράξη»

17 Μαΐου 2022 10:00
«Ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος, για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show πριν μερικούς μήνες και είχε μιλήσει για το πόσο τον στήριξε επαγγελματικά ο Γιώργος Μαρίνος αλλά και το περιστατικό που είχε τύχει στον δεύτερο και τον έκανε να αντιδράσει.

Δείτε επίσης: Σάλος με τον Γιώργο Μαρίνο: Μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε - «Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν...»

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαρίνο και να μιλήσω για όλη την ιστορία του… Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που βγήκε δημόσια κι είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλος κι αυτό έγινε γιατί ενώ το κοινό του ήταν εξαιρετικό κι είχε ένα ήθος απίστευτο… Είχε κάτι elegant, λαϊκό και ταυτόχρονα αρκετά ποιοτικό κι ευλογημένο από τον Θεό να κρατά μια ισορροπία. Σπάνια υπάρχουν τέτοιοi καλλιτέχνες που από τα κλάμα σε πάνε στο δάκρυ κι από το δάκρυ στην χαρά. Το έκανε μαγικά» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που ήταν πολύ προχωρημένα. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο, αλλάζει όλο το στυλ πολύ αντρικά και λέει ο κύριος παρακαλώ είναι κερασμένος από εμένα, να βγει έξω. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, να βγει δημόσια και να πει κύριοι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος να το ξέρετε. Όποιος δεν θέλει, να μην ξαναμπεί στο μαγαζί. Το θεωρώ ηρωική πράξη για τότε» συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο - «Πάσχει από...»

Ολοένα και δυσκολότερα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον ίδιο να μην εμφανίζεται και την κατάσταση της υγείας του από πολλούς να θεωρείται κρίσιμη.

Εδώ κι αρκετά χρόνια η τύχη του αγνοείται, αφού δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του που τον αναζητούν. Μεταξύ αυτών είναι και η Σόφη Ζαννίνου, η οποία είχε ερωτηθεί για την τύχη του κορυφαίου σόουμαν, με την απάντησή της να δημιουργεί νέα ερωτηματικά.

Τα λόγια της Ζαννίνου για τον Γιώργο Μαρίνο

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δε θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο για αυτόν που το άκουσε, αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επαφή. Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά κι ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν πάρα πολύ φίλοι», τόνισε η Σόφη Ζαννίνου στο «Στούντιο 4».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share