Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τρέλανε» τους θαυμαστές της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την...κορμάρα της (photo)

«Φωτιά» η παρουσιάστρια

16 Μαΐου 2022 23:21
«Τρέλανε» τους θαυμαστές της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την...κορμάρα της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πανέμορφη Κρήτη επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να περάσει πριν μερικές εβδομάδες τις γιορτές του Πάσχα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει για το Ηράκλειο, προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές ηρεμίας με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» στη showbiz: Γίνονται γονείς στο πρώτο τους παιδί Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος;

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαλάρωσε στην πισίνα του ξενοδοχείου, έκανε spa και απόλαυσε δροσερά cocktails.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ήταν εκείνη που μας χάρισε τις πρώτες φωτογραφίες με μαγιό για φέτος!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με το μπικίνι της, δείχνοντας μας την εμφανώς αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Κουφέτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας (Video)

Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο Γρηγόρης Μπάκας ήταν φυσικά στο αεροδρόμιο όταν το ζευγάρι επέστρεψε, και φυσικά δεν δίστασε να μιλήσει στην Κωνσταντίνα και τον σύντροφό της.

Από τα επαγγελματικά ξεκίνησε η συζήτηση και ως δια μαγείας έφτασε στον γάμο. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε. Ο ρεπόρτερ ζήτησε το χέρι της Κωνσταντίνας στο οποίο φορούσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο.

Η Κωνσταντίνα γέλασε όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε αν είναι κάτι ανακοινώσιμο, με την ίδια να απαντά, «ο Βασίλης έφυγε». Κανένας από τους δύο δεν απάντησε στην ερώτηση φωτιά του Γρηγόρη Μπάκα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να λέει απλά: «Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share