Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε νέα σχέση η Άντζελα Γκερέκου; Η απάντηση της ηθοποιού

Σχολίασε την φήμη που κυκλοφόρησε

16 Μαΐου 2022 14:01
Σε νέα σχέση η Άντζελα Γκερέκου; Η απάντηση της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου θρηνεί εδώ και 10 μήνες το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, με την ίδια να φημολογείται πως λίγο καιρό αργότερα δημιούργησε νέα σχέση.

Η ηθοποιός, όμως, έγινε έξαλλη και έγραψε ένα οργισμένο ποστ στο Instagram που συνοδευόταν από μια φωτογραφία της με τον Τόλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι δυο τους ήταν κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός παιδιού.

Η «αιχμηρή» της απάντηση στην φήμη για σχέση

«Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδι μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες!» είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση: «Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδη βλεπω οτι το θεμα παιρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κανω. Το μονο που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι οποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα επρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδι μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μολις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κριμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share