Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

«Τσακισμένη» η Αθηνά Ωνάση: Αυτή ήταν η πρώτη της κίνηση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Προσπαθεί ακόμη να βρει τα «πατήματά» της...

16 Μαΐου 2022 12:12
«Τσακισμένη» η Αθηνά Ωνάση: Αυτή ήταν η πρώτη της κίνηση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση είδε τη ζωή της να αποκτά μια δραματική διάσταση, μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, με την ίδια να αναζητά από τότε τα «πατήματά» της, ενώ εκείνος έχει προχωρήσει κατά πολύ τη ζωή του.

Μετά το διαζύγιο της, η χρυσή κληρονόμος πήρε κάποιες αποφάσεις για την ζωή της. Φαίνεται πως ίδια επικεντρώθηκε στο αγαπημένη της ενασχόληση, τα άλογα.

Η μετακόμιση και η κίνηση που δεν περίμενε κανείς

Η Ωνάση, από τον χωρισμό της και μετά, αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην προσωπική της ζωή. Από το 2016 και μετά, ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, στο Φαλκενσβάαρντ, έτσι προέκυψε και η φιλία της με τη νύφη στον γάμο της με τον Σάμι Ζέιν.

Η καθημερινότητά της περιέχει την ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας. Η επιλογή μάλιστα της συγκεκριμένη κωμόπολης έγινε επειδή εκεί μεγάλο μέρος των κατοίκων ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο. Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», υπογράμμισε άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Η Αθηνά Ωνάση κρατάει απόσταση και από τα social media, αφού έκλεισε τον λογαριασμό της στο instagram και επέστρεψε, μετά από καιρό, με νέο account, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι διαχειρίζεται η ίδια, πουλώντας παράλληλα τα πάντα στην Ελλάδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share