Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

«Όταν ήρθε στη ζωή μας η Κατερίνα...» - Άλαλη η Καραβάτου με τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη

Συγκινημένες οι δύο παρουσιάστριες

16 Μαΐου 2022 09:10
«Όταν ήρθε στη ζωή μας η Κατερίνα...» - Άλαλη η Καραβάτου με τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη μοιράζονται μια φιλία πολλών ετών, με τη δεύτερη μάλιστα να είναι αποκαλυπτική ως προς το θέμα της μητρότητας, το οποίο τις συνδέει.

Οι δυο τους μίλησαν πρόσφατα για τη γιορτή της μητέρας, την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους, αλλά και τις συμβουλές που μοιράζονται μεταξύ τους.

Η συγκίνηση... δύο μαμάδων

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει ξετρελαμένη με τα μπουτάκια και τα χειλάκια της μπέμπας της: «Είμαι σε φάση που μυρίζω, δαγκώνω, πιάνω την μπέμπα συνέχεια!».

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει ότι ως μαμά είναι πολύ του προγράμματος, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου είναι λιγότερο του προγράμματος και είναι υπέρμαχος μίας καλώς εννοούμενης ελευθερίας.

«Η Μαρία έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην μπέμπα», αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας πως συχνά την συμβουλεύει αλλά η Μαρία κάνει πάντα το δικό της.

Από την άλλη η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει πολύ χιούμορ και μιλάει στα παιδιά της σαν να είναι μεγάλοι.

«Από τότε που γνώρισα τον άντρα μου και κάναμε την Κατερίνα, με νοιάζει πρώτα να είναι καλά οι δύο τους και μετά εγώ», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η μητρότητα για την Κατερίνα Καραβάτου, που υπήρξε και αποκαλυπτική για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, ήταν κάτι το αποκαλυπτικό: «Ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα είδος αγάπης που δεν γνώριζα, αυτό της αδιαπραγμάτευτης», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share