Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

«Πατάω στα δικά μου πόδια...» - Η νέα αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για το γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Έτσι πορεύεται ο γάμος τους μετά από τόσα χρόνια

16 Μαΐου 2022 08:57
«Πατάω στα δικά μου πόδια...» - Η νέα αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για το γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δε συνηθίζει να μοιράζεται πράγματα από την προσωπική της ζωή ενώπιον του κοινού, αλλά όποτε το κάνει δεν κρύβει την ευτυχία της, που βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Αλεβιζόπουλου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει επανέλθει δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο, είχε πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερη εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετωπίζει τις προσωπικές καταστάσεις, που προκύπτουν.

Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου για την προσωπική του ζωή

Όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στην προσωπική της ζωή, εξήγησε: «Δεν είμαι αυστηρή στη ζωή μου. Όταν κάτι δεν το θέλω, έχω φτάσει τώρα στο σημείο να λέω "δεν το θέλω". Τώρα. Πέρασα σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και σκέψης».

«Άρχισα να πατάω πιο πολύ στα δικά μου πόδια. Όταν σκέφτηκα ότι μπορεί να κάνω και το επόμενό μου επαγγελματικό βήμα, άνοιξα τα αυτιά μου, τα μάτια μου και άρχισα να ακούω ανθρώπους του χώρου, που μπορεί να ήθελαν να κάνουμε μία ενδεχόμενη συνεργασία. Κατάλαβα, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να είμαι κλεισμένη τόσο πολύ στο καβούκι μου κι ότι, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν επαγγελματίες στη δουλειά μας που θέλουν να με έχουν στην ομάδα τους, στην οικογένειά τους. Εμένα αυτό με έκανε πάρα πολύ δυνατή. Κι επειδή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πω το "ναι" στο MEGA, από τη στιγμή που το είπα, νιώθω πάρα πολύ καλά» σημείωσε η διάσημη παρουσιάστρια για το πώς οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί την έκαναν να αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της και να μην φοβάται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share