Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Σούσουρο με τον πρώην σύζυγο της Σίας Κοσιώνη: Γυμνός στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και του Σωτήρη Καλυβάτση (photo)

Τα... απαγορευμένα πλάνα που κυκλοφόρησαν

16 Μαΐου 2022 07:56
Σούσουρο με τον πρώην σύζυγο της Σίας Κοσιώνη: Γυμνός στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και του Σωτήρη Καλυβάτση (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη υπήρξε παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη από το 2007 έως το 2013, προτού δηλαδή γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει γράψει τη δική του ιστορία επίσης ως δημοσιογράφος.

Ο Μιχάλης Λεάνης βρίσκεται στην κορυφή του αθλητικού ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια ως μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της, ξεκινώντας την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ηγεσία των Μέσων Ενημέρωσης, είτε στα έντυπα είτε στα ηλεκτρονικά μέσα.

Η συνεργασία με τον Κανάκη και... τα γυμνά πλάνα

Ο Λεάνης είναι φίλος του Αντώνη Κανάκη, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για πολλούς. Πώς συνέβη αυτή η σύνδεση; Αυτή οφείλεται στο «Κομφούζιο», η πιο ανατρεπτική εκπομπή που έβγαζε η ΕΤ3 στο παρελθόν, ήταν παραγωγή της πρώην συζύγου του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Έτσι, όταν έγινε πρόταση για μια γυμνή φωτογράφιση συμμετείχε και ο ίδιος, με το ντοκουμέντο φυσικά να έχει μείνει μέχρι σήμερα σε μια… πολύ διαφορετική του εμφάνιση στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, του Σωτήρη Καλυβάτση και αρκετών ακόμη, με τον Λεάνη μάλιστα να προχωρά σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για έναν φίλο τους που έφυγε νωρίς.

Κομφούζιο γυμνοί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share