Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

«Τον ερωτεύτηκα αλλά...» - «Καρφιά» της Ρούλας Κορομηλά για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό

Άφησε την «μπηχτή» της...

15 Μαΐου 2022 13:44
«Τον ερωτεύτηκα αλλά...» - «Καρφιά» της Ρούλας Κορομηλά για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια, με το διαζύγιό τους να έρχεται χωρίς να το περιμένει κανείς, αλλά τελικά να έχει μπόλικο παρασκήνιο.

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο Νάσος Γαλακτερός έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του από τότε, καθώς παντρεύτηκε με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Τα λόγια του Γαλακτερού και η «μπηχτή» της Ρούλας

Ο πρώην καλοθοσφαιριστής ήταν εκείνος που τότε μετά το χωρισμό του από τη δημοφιλή παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, όπου και είχε μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

Η Ρούλα Κορομηλά, όμως, είχε ρίξει το «καρφί» της στο «Ενώπιος Ενωπίω», λέγοντας πως «ο Γαλακτερός ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Παντρευτήκαμε, περάσαμε κάποιες στιγμές ωραίες και θέλω να ‘ναι κι αυτός καλά. Ερωτεύτηκα στη ζωή μου, αλλά είμαι άνθρωπος που πλήττω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share