Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ένα... τηλεοπτικό παιδί για τη Μαρία Μπεκατώρου - Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα για την παρουσιάστρια

Η τηλεοπτική της οικογένεια... μεγάλωσε κι άλλο

15 Μαΐου 2022 11:56
Ένα... τηλεοπτικό παιδί για τη Μαρία Μπεκατώρου - Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, με την παρουσιάστρια να πετυχαίνει απόλυτα με το «The Chase» και την... οικογένεια του τηλεπαιχνιδιού να μεγαλώνει κι άλλο.

Για όσους ενδεχομένως δεν παρακολουθούν, το παιχνίδι αυτό έχει τέσσερις chasers στην καταδίωξη γνώσεων, που γίνεται με τους παίκτες κι ένας εξ αυτών είναι το «Γεράκι», κατά κόσμον Πάνος Δημάκης.

Οι... chasers έγιναν περισσότεροι

Ο Πάνος Δημάκης ανήμερα του Πάσχα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έγινε θείος.

Το «Γεράκι» του «The Chase» δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου ανιψιού του και όπως τόνισε ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του.

«Σήμερα, ανήμερα Πάσχα, είναι τα γενέθλιά μου. Φέτος, όμως, πήρα το καλύτερο δώρο του κόσμου: τον ανιψιό μου, που εδώ και 10 μέρες μάς κάνει τη ζωή πιο γλυκιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Χριστός Ανέστη και να μην ξεχνάμε ότι η αθωότητα πάντα προσπαθεί εξ απαλών ονύχων να σώσει τον κόσμο», έγραψε ο Πάνος Δημάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share