Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου το ανακοίνωσε: Η δήλωση για το "Πάμε Πακέτο" που δεν περιμέναμε

Όλα όσα αποκάλυψε!

14 Μαΐου 2022 20:24
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου το ανακοίνωσε: Η δήλωση για το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εντυπωσιακή Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μίλησε μεταξύ άλλων για το λόγο που ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο» έχει ολοκληρωθεί για την ίδια.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον πατέρα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η ανακοίνωσή της

«Δύο χρόνια κάνω αγρανάπαυση και το είχα ανάγκη γιατί ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Πακέτου. Παρόλο που μου το ζητάνε από εμένα έχει ολοκληρωθεί. Ήρθε κι ο Covid και το σύμπαν σου δίνει απαντήσεις. Πρέπει να πιάνεις τα σαφή σημάδια που υπάρχουν γύρω σου»

«Με τον Covid δεν μπορείς ούτε αγκαλιές, ούτε ταξίδια, ούτε κοινό. Δεν γινόταν αυτή η εκπομπή. Την ολοκλήρωσα με τον καλύτερο τρόπο και με πολλή αγάπη κι επιτυχία. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλον αυτόν τον κύκλο που έχω κάνει στην τηλεόραση. Ήταν 14 χρόνια το Πάμε Πακέτο κι ένα χρόνο το Έχεις Γράμμα. Δεν με εγκλώβισε καθόλου. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή που έκανα» σημείωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε το βίντεο

"Άστραψε και βρόντηξε" η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - "Έχασε κιλά στη φυλακή και όχι όταν..."

Για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Τάσο Ριζόπουλο και το Βεργίνα TV, με την παρουσιάστρια να εξαπολύει πυρά κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετείται για την υπόθεση που έχει "μουδιάσει" τη κοινή γνώμη.

Το σχόλιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Επειδή το παρακολουθώ και σαν δημοσιογράφος και σαν ποινικολόγος που έχω το Master μου στο ποινικό δίκαιο. Μου κάνει εντύπωση που αυτή η γυναίκα δεν έχασε κιλά, όταν πένθησε τρία παιδιά και ξαφνικά με το που μπήκε στη φυλακή, απώλεσε 7 κιλά. Δεν θέλω να το κρίνω, απλά το σημειώνω.

Από την άλλη δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα. Τα εγκλήματα δεν τελούνται μόνο δια της πράξεως αλλά και δια της παραλείψεως. Αυτός ο πατέρας δεν ήξερε τι γίνεται στο σπίτι του κι ότι αυτή η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας προς τα παιδιά ήταν υπερβολική; Έχε πολύ μεγάλη ευθύνη. Στην περίπτωση που η Πισπιρίγκου καταδικαστεί έστω για τη μεγάλη κόρη, θέλω να σου πω ότι έχει διαπράξει συνέργεια δια της παραλείψεως κι ο πατέρας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την υπόθεση της Πάτρας: «Η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αηδίασε...»

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει σοκαριστεί. Η επικαιρότητα έχει οδηγήσει πολλούς γνωστούς Έλληνες να πάρουν θέση μέσω των λογαριασμών τους στα social media. Το ίδιο έκανε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης: Πάτρα: «Σταματίνα κάτι δεν πάει καλά...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά ανοιχτά για την υπόθεση

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τα τρία παιδιά και στη λεζάντα της έγραψε: «Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας! Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο.

Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς υπηρέτησε; Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου!

Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς; Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά!

Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον. Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού».

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα αγγελούδια από την Πάτρα!

Σε σοκ βρίσκεται το Πανελλήνιο μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου το απόγευμα της Τετάρτης (30/3).

Οι αντιδράσεις στα social media είναι αμέτρητες και μάλιστα, πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια, εκφράζοντας της λύπη τους και τον θυμό τους.

Μεταξύ αυτών, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα. «Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share