Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόσο είσαι Νίκο Ευαγγελάτο; Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία και ας μην του φαίνεται

Είναι...

14 Μαΐου 2022 17:42
Πόσο είσαι Νίκο Ευαγγελάτο; Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία και ας μην του φαίνεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια.

Πόσα χρόνια όμως βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση; Έχουν περάσει... τα χρόνια και ο Νίκος Ευαγγελάτος με αυτή την επιβλητική παρουσία που έχει εδώ και χρόνια σε κάνει να ξεχνάς πως κάποτε υπήρξε και παιδί.

Πόσο χρονών είναι λοιπόν ο γνωστός παρουσιαστής;

Ο Νίκος Ευαγγελάτος γεννήθηκε το 1967, οπότε είναι 55 χρονών και ας μην του φαίνεται.

Δεύτερη μάνα η Τατιάνα Στεφανίδου: Η δύσκολη θέση του Νίκου Ευαγγελάτου και η σχέση με το γιο του, Λάμπη

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου γνώρισε τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν φανταζόταν ότι θα γίνει σύζυγός της και ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί και τον Λάμπη, το γιο που απέκτησε από το γάμο του με την Ζέτα Θεωδορακοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στον Λάμπη Ευαγγελάτο που πλέον είναι 26 χρονών, τονίζοντας πως ποτέ δεν τον ξεχώρισε από τα δικά της παιδιά, τον Νίκο και τη Λυδία.

Τατιάνα Στεφανίδου Λάμπης Ευαγγελάτος

Οι δηλώσεις της για τον Λάμπη Ευαγγελάτο και τη σχέση τους

«Όταν μου ζήτησε να βγούμε για πρώτη φορά, ήξερα ότι βγαίνω με έναν άνθρωπο που έχει ένα παιδί. Δεν ήξερα, βέβαια, ότι θα γινόταν σύζυγος μου. Δεν υπήρξε ποτέ, όμως, ανασταλτικός παράγοντας ο Λάμπης. Ήταν στη ζωή μας από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν, θυμάμαι, διακοπές στην Κρήτη, εγώ έγκυος με την κοιλιά φουσκωμένη στον όγδοο μήνα, ο Νίκος και ο Λάμπης», εξήγησε στο people και συνέχισε: «Είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα παιδί 5 ή 6 χρονών, όταν έχει βιώσει τους γονείς του μαζί. Ο Λάμπης, όμως, ήταν μωρό όταν χώρισαν οι γονείς του. Δεν είχε καταγεγραμμένα βιώματα οικογενειακής ζωής. Ένα μωράκι ζητάει αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό για να γίνει κάποιος άνθρωπος της ζωής του».

Ένας γάμος πριν από τον Ευαγγελάτο που δε θέλει να θυμάται: Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ευτυχισμένη σήμερα στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου, αν και νωρίτερα υπήρχε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, έχοντας υπάρξει ξανά παντρεμένη.

Πριν από το γάμο και την αναγνωρισμότητα που απέκτησε, μαζί με ένα υπερπολυτελές σπίτι, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε σύζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Στεφανίδου σταυρόπουλος


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share