Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάρκος Κατσίμης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Έλλης Στάη (photos)

Εκπληκτική ομοιότητα μαμά και γιος!

14 Μαΐου 2022 17:01
Μάρκος Κατσίμης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Έλλης Στάη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Στάη εκτός από επιτυχημένη δημοσιογράφος έχει και ένα γιο 38 ετών, τον Μάρκο Κατσίμη. Μάλιστα, ο ίδιος έγινε πριν λίγο διάστημα ντύθηκε γαμπρός και έγινε μπαμπάς.

Αν και η γνωστή δημοσιογράφος έχει στο ενεργητικό της 4 γάμους, απέκτησε μόνο ένα παιδί σε ηλικία 30 ετών με τον επίσης δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ, Δημήτρη Κατσίμη.

Έτσι έχει τρομερή αδυναμία στο γιο της και πλέον ακόμα περισσότερη αγάπη τρέφει για τον έγγονό της. Μάλιστα, ο εγγονός της βαφτίστηκε στην Τήνο, παίρνοντας το όνομα του παππού του Δημήτρη που «έφυγε» από τη ζωή το 2020 σε ηλικία 85 ετών.

Μάρκος Κατσίμης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Έλλης Στάη (photos)

Ο Μάρκος Κατσίμης παντρεύτηκε τη Φαίη Κουτζούκου το 2018, ενώ ο γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Περιγράφοντας τη σχέση της με το γιο της σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει:

«Ο γιος μου είναι μεγάλος πια. Τον παίρνω τακτικά τηλέφωνο, γιατί στους ανθρώπους που αγαπάς θα τηλεφωνήσεις και θα τους βασανίσεις και λίγο, από ενδιαφέρον προς αυτούς. Αλλά, όχι, παραδοσιακή μαμά με αρνητικά στοιχεία δεν ήμουν. Γιατί τον έσπρωχνα πάντα να σταθεί στα πόδια του. Να δει τη ζωή από τη δύσκολη πλευρά της. Αυτό που προσπάθησα –και νομίζω ότι το καταφέραμε και οι δύο, από ένα σημείο και μετά– είναι να γίνουμε φίλοι».

Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Φαίη Κουτζούκου;

Η Φαίη είναι η κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα επιτεύγματα της μητέρα της νύφης αφού το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Η Φαίη Κουτζούκου από τη μεριά της είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη. Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Η σύζυγος του Μάρκου Κατσίμη έχει εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση δωρεών και κοινωφελών προγραμμάτων, στην έρευνα και αξιολόγηση μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, στην ανεύρεση δωρητών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας.
Η Φαίη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

Μάρκος Κατσίμης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Έλλης Στάη (photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share