Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο

Τι είχε δηλώσει ο Μποτία;

14 Μαΐου 2022 16:15
Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την γυναίκα που ευθύνεται για τον χωρισμό του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση βρήκαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Αυτό γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου βόμβα ότι ο λόγος του χωρισμού φημολογείται ότι ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα λέγεται πως ήταν μια Ισπανίδα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το χαώδες σπίτι που πούλησε η Αθηνά Ωνάση για κάτω από 2 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο

Ο ίδιος ο Αλβάρο δηλώνει συντετριμμένος, γιατί- όπως είπε αποκλειστικά στην εφημερίδα Freddo – δεν θέλει να να χωρίσουν με την Αθηνά Ωνάση:

«Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή.

Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι’αυτό. Για την αγάπη μου…» είπε στη Freddo.

Σοκαριστική αποκάλυψη: Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ

Το πως ο Αλβάρο διατηρούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια είχε αποκαλύψει ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, μιλώντας παλαιότερα στο «Πρωϊνό».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Αλβάρο κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.

 Σοκαριστική αποκάλυψη: Έτσι απατούσε ο Αλβάρο Την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ

Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share