Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεύτερο παιδί για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά; Το αποκάλυψε η ηθοποιός

Τι ισχύει τελικά;

14 Μαΐου 2022 15:07
Δεύτερο παιδί για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά; Το αποκάλυψε η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής η Έλενα Τσαβαλιά ζουν την απόλυτη ευτυχία στο γάμο τους, με το ζευγάρι να έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα της showbiz.

Το 2004, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Χάρης. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε 5 χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου 2009.

Η απάντηση της Τσαβαλιά για την πιθανότητα δεύτερου παιδιού

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Δεν το ήθελα ποτέ. Το ήθελε ο Μάρκος πάρα πολύ. Δεν του έκανα αυτό το χατίρι. Δεν το θέλησα ποτέ. Ήταν τέτοια η λατρεία που ένιωσα για τον Χάρη από την πρώτη στιγμή που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, που δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω δεύτερο παιδί. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Είναι σίγουρο πως είμαι λάθος και ότι μια μάνα μοιράζει την αγάπη της εξίσου, αλλά δεν χωράει στο μυαλό μου. Ο Χάρης δεν ζήτησε ποτέ αδερφάκι», είχε πει χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Η Έλενα Τσαβαλιά, που έκανε και την εξομολόγησή της για το γάμο τους, είχε πει: «Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share