Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πριν από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Ο έρωτας με κούκλο επιχειρηματία 8 χρόνια μικρότερο που έληξε άδοξα για την Κατερίνα Καινούργιου

Ο λόγος που έφτασαν... στο πιτς φυτίλι στον χωρισμό

14 Μαΐου 2022 10:01
Πριν από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Ο έρωτας με κούκλο επιχειρηματία 8 χρόνια μικρότερο που έληξε άδοξα για την Κατερίνα Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κατά καιρούς απασχολήσει τη showbiz με τις σχέσεις της, με την ίδια τώρα να είναι ελεύθερη και ωραία, χωρίζοντας από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, περνώντας πριν από εκείνον μια σύντομη περιπέτεια.

Η ίδια είχε... πιαστεί στον φακό του «Hello» χέρι χέρι με το γοητευτικό επιχειρηματία, Νάσο Αναστασόπουλο, με τον οποίο συνήψε σχέση το καλοκαίρι του 2018. Είχε προέλθει, και τότε, από αρκετό χρονικό διάστημα δίχως σχέση.

Οι δυο τους, βέβαια, πέρασαν μαζί μερικούς μόλις μήνες, με την παρουσιάστρια τότε να πραγματοποιεί συνεχώς ταξίδια για να τον βλέπει, καθώς λόγω της εργασίας του είχε έδρα κυρίως το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2019, με τους δυο τους να διαγράφουν κοινές τους φωτογραφίες.

Η απόσταση... τα τελείωσε όλα

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε καν να γιορτάσει την πρώτη επέτειο της σχέσης του, παρότι στην αρχή όλα έµοιαζαν ιδανικά ανάµεσά τους. Είχαν γνωριστεί στις αρχές του καλοκαιριού, τον Αύγουστο έγινε γνωστό το ειδύλλιό τους και όλα έδειχναν πως η όµορφη παρουσιάστρια έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο.

Οµως, στην πορεία άρχισαν να εµφανίζονται και τα πρώτα αντικειµενικά προβλήµατα. Σύµφωνα µε όσα λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η απόσταση υπήρξε ένας πολύ σηµαντικός λόγος για να φτάσουν τελικά στο σηµείο να χωρίσουν τους δρόµους τους.

Ο Νάσος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τοµέα των οικονοµικών και µοιράζει τη ζωή του ανάµεσα σε Λονδίνο και Αθήνα, δύσκολα µπορούσε να προσαρµόσει την καθηµερινότητά του έτσι ώστε να βλέπει περισσότερο την Κατερίνα.

Ετσι η παρουσιάστρια τους τελευταίους µήνες ήταν µονίµως µε µια βαλίτσα στο χέρι. Ταξίδευε για να συναντήσει τον αγαπηµένο της και στην αρχή, φυσικά, αυτού του είδους οι αποδράσεις έµοιαζαν συναρπαστικές. Οµως, όταν αυτό άρχισε ναγίνεται κανόνας στην καθηµερινότητα του ζευγαριού, οι συνθήκες δυσκόλεψαν ακόµα περισσότερο τα πράγµατα.

Ειδικά όταν η δουλειά τόσο της παρουσιάστριας όσο και του νεαρού οικονοµολόγου απαιτεί συνέπεια. Πριν από λίγες εβδοµάδες, το unfollow του ενός στον άλλο στα social media πρόδωσε την… έκρυθµη κατάσταση που επικρατούσε στη σχέση τους. Από τα τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ κάτω από τον πύργο του Αϊφελ στο Παρίσι, όπου είχαν βρεθεί για ένα ροµαντικό τριήµερο τις ηµέρες των γιορτών, ξαφνικά ο ένας δεν ήθελε να «παρακολουθεί» τον άλλον στο Instagram.

Και κάπως έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήµες και τα δηµοσιεύµατα περί χωρισµού τους. Η όλη κατάσταση άλλαξε και πάλι όταν «επανασυνδέθηκαν» διαδικτυακά. Κάποιοι αµέσως έκαναν λόγο για επανασύνδεση. Κάτι όµως που δεν ίσχυε, καθώς, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, απλώς αποφάσισαν να µη διακόψουν τελείως τις σχέσεις, αλλά να προσπαθήσουν να κρατήσουν µια φιλική επαφή, έστω και µέσω των social media. Φυσικά, οι φίλοι της παρουσιάστριας βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της, προκειµένου να την κάνουν να χαµογελάσει ξανά. Προς το παρόν, η µεγάλη της αγάπη για τη δουλειά της την έχει απορροφήσει και έχει ρίξει όλο το βάρος της εκεί. Εργασιοθεραπεία, λοιπόν, και πολλές συναντήσεις µε φίλους αλλά και αγαπηµένα πρόσωπα από την οικογένειά της, που την κάνουν να ξεχνιέται λίγο µέχρι να φύγει η µελαγχολία που διέπει πάντα έναν χωρισµό, όσο ήρεµος και χωρίς εντάσεις και αν είναι αυτός…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share