Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έτοιμη για όλα η Σία Κοσιώνη - Το ανακόινωσε με ανάρτησή της

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

13 Μαΐου 2022 17:50
Έτοιμη για όλα η Σία Κοσιώνη - Το ανακόινωσε με ανάρτησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/5 και το Twitter "τρελάθηκε" με την εμφάνιση της Σουηδίας, σχολιάζοντας το γεγονός πως η τραγουδίστρια μοιάζει απίστευτα με την Ελληνίδα παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη. Παράλληλα, δείτε τα καρφιά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τους Καπουτζίδη-Κοζάκου

Η ίδια παρά την σοβαρότητα που απαιτεί το επάγγελμά της, είναι ένας ευχάριστος χαρακτήρας που δέχεται την πλάκα και της αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Έτσι, δεν θέλησε να αφήσει το κοινό αδιάφορο και να προσπεράσει τον καταιγισμό σχολίων που δέχθηκε και γι' αυτό ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram με την εκπρόσωπο της Σουηδικής συμμετοχής στον διαγωνισμό και υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για να "σκίσει" με την εμφάνισή της.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την Σουηδία στην Eurovision 2022

«Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πανικός για τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που την «απειλεί» (photo)

Μια παρουσιάστρια απειλεί την Σία Κοσιώνη, αφού την πιστεύουν πολύ και θεωρούν ότι ακολουθεί τα βήματά της, με την ίδια πειθαρχία και αφοσίωση.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει με επιτυχία το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

Δείτε επίσης: Δεύτερο παιδί για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία και είναι ένα πολύ γερό χαρτί, τόσο που την συγκρίνουν με τη Σία, στα πρώτα βήματά της.

Εύα Αντωνοπούλου

«Αν ποτέ ξαναφύγει λόγω εγκυμοσύνης για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό η Εύα να είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Σία» μου είπε πολύ έμπιστο άτομο.

Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που θεώρησαν ότι η Εύα απειλεί την Σία αλλά έκαναν λάθος! Και οι δύο είναι πολύ άξιες παρουσιάστριες, με μόνο κοινό στοιχείο τον επαγγελματισμό τους.

Εξάλλου η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται με τέτοιου είδους κακοπροαίρετα σχόλια, επομένως τα όσα ακούγονται ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share