Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατιάνα Μπαλανίκα – Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε μεταξύ τους

Ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη

13 Μαΐου 2022 16:25
Κατιάνα Μπαλανίκα – Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε μεταξύ τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξή της στον Τάσος Τρύφωνος πριν λίγο καιρό, η Κατιάνα Μπαλανίκα αναφέρθηκε και στο τέλος της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ.

Έπειτα η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day» αποκάλυψε το παρασκήνιο της κόντρας ανάμεσα στην Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον λόγο που ήρθαν σε ρήξη.

«Ήταν μια παράσταση που είχαν ανεβάσει μαζί, το «Ζείτε παίδες Ελλήνων», όπου φαίνεται ότι η Κατιάνα Μπαλανίκα άλλα είχε συμφωνήσει άλλα συνέβησαν. Είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται κανονικά στην παράσταση, αυτό που συνέβη στην πράξη είναι να εμφανίζεται στην έναρξη και στο φινάλε.

Οπότε η ίδια θέλησε κάποια στιγμή να αποχωρήσει, προσβεβλημένη από αυτό που συνέβαινε. Οι δύο πλευρές προσπαθούν να τα βρουν μέσω των δικηγόρων τους γιατί είναι μια κατάσταση που ακόμα τους ταλαιπωρεί. Προσπαθούν να τη βάλουν να υπογράψει κάποια χαρτιά. Είχαν πει ότι είχε αποχωρήσει ενός προβλήματος υγείας. Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε πει ότι τα άφησε όλα στους δικηγόρους της» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Δες το απόσπασμα:

Κατιάνα Μπαλανίκα: Αποκάλυψη μεγατόνων για το «Ντόλτσε Βίτα» - «Είχε τεθεί θέμα η Σάσα να έκανε δεσμό με τον...» (Video)

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε πριν έναν χρόνο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της «Σάσας» στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» που αγαπήθηκε τόσο πολύ.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από τον Στηβ Κακέτση: «Ήμουν ατακτούλης με την Κατιάνα - Βρισκόμουν σε ένα φυτώριο γυναικών, αλλά...»

«Πιο κόντρα ρόλος για μένα από την Σάσα στο "Ντόλτσε Βίτα" δεν υπάρχει. Την έπαιξα σαν αγόρι, σαν άντρας. Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε "Α, τρεις η ώρα, σχολάει η οικοδομή". Καμιά γυναίκα δεν θα το έλεγε αυτό. Αν το έλεγε θα ήταν πουτ…α! Συγγνώμη», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα με χαμόγελο αμηχανίας. «Είπα ότι θα την κάνω κλασάτη. Δεν είχε ποτέ γκόμενο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα Μέσα εδώ και πολλά χρόνια, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε: «Σέβομαι ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν θέλει να έχει επαφές με κόσμο. Είμαι κι εγώ τέτοιος άνθρωπος. Αν αποφασίσω να μείνω στην ησυχία μου, θέλω να το σεβαστούν όλοι».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share