Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα «ξέρασε» όλα ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στο...» (Video)

Δε «μάσησε» τα λόγια του

13 Μαΐου 2022 15:09
Τα «ξέρασε» όλα ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή “Mega Καλημέρα“.

O Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πως δεν υπάρχει στο μυαλό του η σκέψη να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο ενώ παράλληλα μίλησε και τον τρόπο που του έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια τα Μέσα.

Δείτε επίσης: Επανασύνδεση βόμβα στην ελληνική showbiz: Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης!

Σε άλλο σημείο, ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχτηκε πως οι ισορροπίες στον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντέ στον γάμο. Και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να σου πω. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω»

«Τα Μέσα θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα. Προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά.

Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share