Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χολιγουντιανός αέρας για την Άντζελα Γκερέκου: Πόζαρε στο πλευρό πασίγνωστου ηθοποιού (photos)

Ποιος αστέρας θαμπώθηκε από την ομορφιά της;

13 Μαΐου 2022 14:00
Χολιγουντιανός αέρας για την Άντζελα Γκερέκου: Πόζαρε στο πλευρό πασίγνωστου ηθοποιού (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είναι διαχρονικά από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, με την ίδια να βλέπει μεν την φήμη της να φτάνει στο απόγειό της, όταν γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά να έχει ήδη γίνει γνωστή νωρίτερα με την ασύλληπτη ομορφιά της.

Δείτε επίσης: 9 χρόνια πριν γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο: Η ταινία που έκανε πρώτη φορά γνωστή την Άντζελα Γκερέκου - Σπάνια πλάνα και ασύλληπτη ομορφιά (video+photo)

Η Γκερέκου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου και έχει συνεργαστεί με πολλούς διακεκριμένους Έλληνες σκηνοθέτες. Έχει εργαστεί στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες σκηνοθέτες.

Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός ξεναγήθηκε σε κινηματογραφική στούντιο στη Θέρμη και παρακολούθησε τα τελευταία γυρίσματα της κατασκοπευτικής ταινίας «Bricklayer».

Εκεί μάλιστα συνομίλησε με ηθοποιούς και συντελεστές, μεταξύ των οποίων ο πρωταγωνιστής της ταινίας Άαρον Έκχαρτ.

Παράλληλα σε ανάρτησή της αποκάλυψε πως την ερχόμενη εβδομάδα, στις 22 Μάϊου, αρχίζουν τα γυρίσματα μιας νέας χολυγουντιανής παραγωγής κυρίως στη Δράμα αλλά και στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Tin Soldiers».

Η ταινία «The Bricklayer» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νόα Μπόιντ που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά.

Γεμάτη καμάρι η Άντζελα Γκερέκου: Αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της (photos)

Μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της έχει η Άντζελα Γκερέκου, με την οποία είναι πολύ δεμένη. Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον γοητευτικό αδελφό της.

Την ίδια αγάπη φαίνεται πως τρέφει και η κόρη της ηθοποιού, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία λατρεύει όσο τίποτα τη γιαγιά της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει τις τρεις γενιές μαζί να κάνουν βόλτα.

Αυτή τη φορά η Μαρία Βοσκοπούλου πόζαρε πλήρως χαρούμενη στην αγκαλιά της αγαπημένης της γιαγιάς, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, δύο φωτογραφίες της δικής της μάνας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά μανούλα!!! Σε ευχαριστω που είσαι πάντα εδώ όταν σε χρειάζομαι! Γεματη πίστη κ δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά!!! Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share