Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Τζόυς Ευείδη: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με τα κατοικίδια της - Η πρωτότυπη διακόσμηση και το ζεστό κλίμα

Είναι υπέροχο!

13 Μαΐου 2022 13:25
Τζόυς Ευείδη: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με τα κατοικίδια της - Η πρωτότυπη διακόσμηση και το ζεστό κλίμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζόυς Ευείδη, η αγαπημένη ηθοποιός, άνοιξε πριν κάποιο διάστημα το σπίτι της, συστήνοντας τους 6 συγκάτοικούς της, τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα.

Το συγκεκριμένο σπίτι το ξεχώρισε για τρεις λόγους: την φωτεινότητα, τα μεγάλα μπαλκόνια και την αποδοχή της σπιτονοικοκυράς της για τα ζώα.

«Έχω τρεις γάτες και ισάριθμα σκυλιά. Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Είχαμε και στο πατρικό μου. Κάποια στιγμή που έμεινα χωρίς ζώο, κόντεψα να τρελαθώ. Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθάω τα αδέσποτα. Ευαισθητοποιήθηκα μέσω Facebook με τις τραγικές ιστορίες για ζώα που δημοσιεύονταν. Όταν βλέπεις τι συμβαίνει, δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος», δήλωσε η Τζόυς.

Τον προσωπικό της χώρο κοσμούν ξύλινα γλυπτά και αρκετοί πίνακες ενώ η ίδια αποκαλύπτει πως της αρέσει να φροντίζει το σπίτι αλλά δεν είναι μανιακή με την καθαριότητα: «Θα μπορούσα να ζήσω με δώδεκα υπηρέτες, αλλά δεν έχω να τους πληρώσω. Ούτε μπάτλερ έχω! Γενικά δεν έχω ιδιοτροπίες, ούτε με τις ζημιές στο σπίτι στεναχωριέμαι ιδιαίτερα. Ξέρω ότι ο καναπές θα ζήσει πιο πολύ από εμένα γι’ αυτό δεν ανησυχώ», εξηγεί η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσινέλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share