Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παγωτό» έμειναν Σκορδά και Λιάγκας: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;»

Αποκάλυψη «βόμβα»!

13 Μαΐου 2022 13:12
«Παγωτό» έμειναν Σκορδά και Λιάγκας: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Άφωνοι» έμειναν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με την ερώτηση της καλεσμένης τους, Μπέσσυς Αργυράκη στον αέρα της εκπομπής, «Το Πρωινό»! Παράλληλα, διαβάστε εδώ την δημόσια τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το γάμο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυθόρμητα η τραγουδίστρια τους ρώτησε για ένα δημοσίευμα που διάβασε περί επανασύνδεσής τους! Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια τους ρώτησε: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί; Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο…» και οι παρουσιαστές «πάγωσαν»!

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος και της απάντησε: «Όχι, καμία σχέση… Μη πιστεύεις, όσα διαβάζεις!»!

Και η Φαίη πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο χωρισμό της Εβελίνας Νικόλιζα από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη λέγοντας: «Το Σημαντικό είναι να είναι καλά και να είναι ευτυχισμένοι…»!

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή ρώτησες Μπέσσυ, εμείς έχουμε δύο παιδιά μαζί, δουλεύουμε μαζί και πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Άρα εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι… Ενώ η Εβελίνα και ο Κλεάνθης δεν έχουν παιδιά, θα κάνουν άλλες σχέσεις και μοιραία χάνονται οι άνθρωποι όταν προχωρήσουν σε άλλη σχέση…»!

Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα: Η αποκάλυψη για την εγκατάλειψη από τη μητέρα του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Στην εκπομπή «Όλα τρέλα» του Θέμου Αναστασιάδη είχε φιλοξενηθεί πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και σε μία σπάνια συνέντευξη από καρδιάς είχε μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση με τη μητέρα του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της οικογενειακής του ζωής.

Δείτε επίσης: Κατακεραύνωσε Σκορδά-Λιάγκα ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να...» (Video)

Όταν η Δούκισσα Νομικού τον ρώτησε πως ήταν ως παιδί ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε πρώτη φορά για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε ότι ο χωρισμός των γονιών του, ήταν από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του. Επίσης, για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε, ότι με την μητέρα του είχε μια δύσκολη σχέση, αλλά πλέον έχουν μια τυπική σχέση και μιλάνε.

γιώργος λιάγκας μητέρα

Όταν ο Θέμος επέμεινε λίγο στο θέμα των παιδικών του χρόνων ο Γιώργος αποκάλυψε ότι η μητέρα του μετά το χωρισμό με τον πατέρα του παντρεύτηκε κι έφυγε στο εξωτερικό κι έτσι ο Γιώργος έμενε με τον πατέρα του, αλλά και πολύ καιρό με τους παππούδες του, ενώ τα πρώτα τρία χρόνια του χωρισμού των γονιών του έμενε με τη μητέρα του. Ο Γιώργος καταλήγοντας για το θέμα του χωρισμού των γονιών του και τη σχέση με την μητέρα του, είπε πως δεν θα ήθελε με τίποτα τα παιδιά του να βιώσουν έστω και λίγο, την εμπειρία του, επειδή έχει ζήσει στιγμές οικογενειακής έντασης στο παρελθόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share