Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας άγνωστος: Έτσι ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος στα νιάτα του (photo)

Η σπάνια φωτογραφία απ' όταν ήταν παιδί

13 Μαΐου 2022 11:04
Ένας άγνωστος: Έτσι ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος στα νιάτα του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπαίνει εδώ και πολλά χρόνια στα σπίτια μας, ενημερώνοντας μας για τα νέα της επικαιρότητας.

Ο ίδιος βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά του, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά και δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Δείτε επίσης: «Ήταν πολύ άγριο...» - Το «βαρύ» πρόβλημα υγείας της Τατιάνας Στεφανίδου που «στοίχειωσε» τον Νίκο Ευαγγελάτο

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει τον γνωστό δημοσιογράφο με μια συγκεκριμένη εμφάνιση, ωστόσο ένα σπάνιο στιγμιότυπο μας δείχνει πως ήταν στα νιάτα του, ως παιδί.

Δείτε τη φωτογραφία:

«Κλαίνε» από χαρά Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Η ανακοίνωση της κόρης τους, Λυδίας (photos)

Περήφανοι γονείς και με το παραπάνω είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς βλέπουν τα παιδιά τους να παίρνουν το δρόμο τους όσο μεγαλώνουν.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος βρίσκεται στο Λονδίνο για της σπουδές του, ενώ η Λυδία Ευαγγελάτου που ενηλικιώθηκε φέτος έκανε μια ανακοίνωση στους γονείς της, η οποία τους έκανε να συγκινηθούν.

Δείτε επίσης: Πέρασαν 26 χρόνια: Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου (Video)

Όπως όλα δείχνουν η 18χρονη θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια των γονιών της και θα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας της αρθρογραφεί και έχει ανοίξει το δικό της ενημερωτικό site με δύο ακόμη φίλες της, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στα αγγλικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

λυδία ευαγγελάτου δημοσιογράφος

λυδία ευαγγελάτου site

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share