Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός για τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που την «απειλεί» (photo)

Προβληματισμός για τη δημοσιογράφο

13 Μαΐου 2022 10:41
Πανικός για τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που την «απειλεί» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια παρουσιάστρια απειλεί την Σία Κοσιώνη, αφού την πιστεύουν πολύ και θεωρούν ότι ακολουθεί τα βήματά της, με την ίδια πειθαρχία και αφοσίωση.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει με επιτυχία το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

Δείτε επίσης: Δεύτερο παιδί για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία και είναι ένα πολύ γερό χαρτί, τόσο που την συγκρίνουν με τη Σία, στα πρώτα βήματά της.

Εύα Αντωνοπούλου

«Αν ποτέ ξαναφύγει λόγω εγκυμοσύνης για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό η Εύα να είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Σία» μου είπε πολύ έμπιστο άτομο.

Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που θεώρησαν ότι η Εύα απειλεί την Σία αλλά έκαναν λάθος! Και οι δύο είναι πολύ άξιες παρουσιάστριες, με μόνο κοινό στοιχείο τον επαγγελματισμό τους.

Εξάλλου η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται με τέτοιου είδους κακοπροαίρετα σχόλια, επομένως τα όσα ακούγονται ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας!

Εκπληκτική ομοιότητα: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της Σίας Κοσιώνη (photo)

Πολύ δεμένη με την οικογένειά της είναι η Σία Κοσιώνη, η οποία όποτε μπορεί αφιερώνει χρόνο στους γονείς της.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μια παραπάνω αδυναμία στη μητέρα της, με την οποία έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα, τόσο στα χρώματα όσο και στη φυσιογνωμία.

Δείτε επίσης: Δεν τη λες και λίγη: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της Σίας Κοσιώνη - Πόσα παίρνει κάθε μήνα

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαμάς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τα εξής:

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμα μου»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share