Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Γιώργο Μαρίνο: Μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε - «Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν...»

Τι αποκάλυψε η Άννα Φόνσου;

13 Μαΐου 2022 09:54
Σάλος με τον Γιώργο Μαρίνο: Μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε - «Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Φόνσου πριν μερικά χρόνια μας είχε ξεναγήσει στο « Σπίτι του ηθοποιού» και είχε μιλήσει στην «Ελένη» για το πώς αποφάσισε να το ιδρύσει.

Δείτε επίσης: Πλάκα κάνεις: Με αυτή την κορυφαία αστρολόγο έφτασε μια ανάσα από το γάμο ο Γιώργος Μαρίνος - Ο λόγος που χώρισαν

Η Άννα είπε μεταξύ άλλων: « Το σπίτι του ηθοποιού είναι για όλους τους ηθοποιούς. Έχουμε δέκα χιλιάδες έξοδα… Έχουμε ωραία δωμάτια, ωραίο φαγητό από την Αρχιεπισκοπή… είναι να έρθουν εδώ και να μην έχουν λεφτά…»!

Όσο για τον Γιώργο Μαρίνο τόνισε: «Ο Γιώργος Μαρίνος έμεινε εδώ δύο μήνες. Στην υγεία του είναι καλά, αλλά δεν μπορούμε να τον δούμε, τα έχει τετρακόσια… Ο Γιώργος μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε «Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν, όλο το καλλιτεχνικό παρελθόν μου»!

φόνσου μαρίνος

Δεν ήταν μόνο καλλιτέχνης: Αυτός ήταν ο κλάδος που είχε συνεπάρει τον Γιώργο Μαρίνο

Ο Γιώργος Μαρίνος αποκαλούσε τον εαυτό του διασκεδαστή. Αν και σαν καλλιτέχνης ήταν εξωστρεφής, χαρίζοντας το γέλιο με τις ατάκες του και τις μιμήσεις του, στη ζωή του υπήρξε ιδιαίτερα μοναχικός.

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1939, στο Βοτανικό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, καθώς ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων.

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για τον Γιώργο Μαρίνο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Οι γονείς του ήθελαν να γίνει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας -όπως ήταν ο πατέρας του- άλλωστε, είχε κλίση στα μαθηματικά.

Εκείνος, όμως, ανήλικος ακόμα, έδωσε κρυφά εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το 1962, δευτεροετής στο Εθνικό, έπαιξε στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, μαζί με τον Δημήτρη Χορν, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Μάρω Κοντού και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Αυτό που δε γνώριζε σχεδόν κανείς για τον καλλιτέχνη, είχε πως είχε και ένα άλλο πάθος εκτός από το να είναι performer. Ο Γιώργος Μαρίνος ασχολείτο επισταμένα με την αστρολογία.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share