Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Αφροδίτη από το "Άκρως Οικογενειακόν"; Δείτε για πρώτη φορά τα παιδιά της

Θα πάθετε πλάκα!

13 Μαΐου 2022 09:28
Θυμάστε την Αφροδίτη από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν θυμάται την Αφροδίτη από το "Άκρως Οικογενειακόν"; Την τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου που πήγαινε Λύκειο και είχε συνεχώς ερωτικά προβλήματα...

Μπορεί στο μυαλό μας η Αφροδίτη, κατά κόσμον Μαρούσα Στρογγυόγλου, να πάει ακόμα στο Λύκειο και να δίνει πανελλήνιες, ωστόσο πλέον έχει μεγαλώσει έχει γίνει μανούλα η ίδια και από ότι φαίνεται με τα παιδιά της διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Με την ευκαιρία δες εδώ την κόρη του Ερμή από το "Άκρως Οικογενειακόν".

Η κόρη της Φαίδρα, ανέβασε πρόσφατα στο Tik Tok, ένα βίντεο με την μητέρα της, Μαρούσα... ή "Αφροδίτη" και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις αμέσως ποια είναι η γυναίκα που βλέπεις στο βίντεο.

Μάλιστα, δεν έχει αλλάξει και πολύ... παραμένει κούκλα!

Δείτε την Μαρούσα με τα παιδιά της

Ούτε «Άκρως οικογενειακόν» ούτε «Ευτυχισμένοι» μαζί: Η νέα οικογενειακή σειρά που ετοιμάζει ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στη μικρή οθόνη, με κορυφαίες σειρές μεταξύ άλλων το «Άκρως οικογενειακόν» και το «Ευτυχισμένοι μαζί», με τα κανάλια να τον διεκδικούν για μια νέα οικογενειακή σειρά.

Ο 65χρονος δημοφιλής ηθοποιός μπορεί να έχει δηλώσει ότι μετά τη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» θέλει να απουσιάσει για ένα χρονικό διάστημα από τη μικρή οθόνη, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί τον πολιορκούν γιατί το κοινό τον αγαπά πολύ και τον θέλει!

Ο Γιάννης Μπέζος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τουλάχιστον σε τακτική βάση να κάνει τηλεόραση και έτσι την επόμενη σεζόν θα τον δούμε μόνο στη σειρά μυστηρίου «Ετερος Εγώ» του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

Η προσέγγιση του ΑΝΤ1 για νέα σειρά... με οικογένεια

Αυτά ξέραμε μέχρι χθες… Γιατί, όπως αναφέρει η Espresso, στον ΑΝΤ1 ψάχνουν διακαώς μια δυνατή κωμωδία που θα βοηθήσει το κανάλι την επόμενη σεζόν να ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης και πρώτος στη λίστα τους είναι ο Γιάννης Μπέζος ως ιδανικός πρωταγωνιστής σε οικογενειακή κωμωδία.

Αν το σενάριο είναι καλό και η ομάδα των συντελεστών ικανοποιεί τον ηθοποιό, δεν αποκλείεται τελικά να αλλάξει γνώμη και να πει το «ναι». Μακάρι να δει από τον Οκτώβριο το τηλεοπτικό κοινό μια καλή κωμωδία, αφού πλάνταξε στο κλάμα και το δράμα τα τελευταία χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share