Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Άγριο» κράξιμο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία πατάει πάνω σε σκύλο

Χαμός με την παρουσιάστρια

12 Μαΐου 2022 16:37
«Άγριο» κράξιμο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία πατάει πάνω σε σκύλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να πατάει με τα τακούνια της πάνω στον σκύλο (ο οποίος εμφανίζεται και στην εκπομπή), δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκαλώντας αντιδράσεις.

Δείτε επίσης: «Kαυτό» ατύχημα στον αέρα του Happy Day: Με «εκρηκτικό» φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Όμως, φαίνεται πως δεν περίμενε να δεχτεί αρνητικά σχόλια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

σκύλος Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό. Θα μπορούσες να ακουμπήσεις τα πόδια σου στο σίδερο του σκαμπό που κάθεσαι και ο σκυλάκος να ήταν εκεί. Μα ήμαρτον. Εσύ δεν το βλέπεις λάθος; Που σχολιάζεις ότι παντού ψάχνουμε κάτι κακό; Αν δε σου αρέσει η κριτική, τότε λάθος το ανέβασμα τέτοιας φωτο», έγραψε ένας χρήστης.

Τα «κάρφωσε» όλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχει τύχει κάποιοι άνθρωποι να υπονοήσουν ότι μπορούν να με...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο HELLO! πριν μερικούς μήνες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που θεωρεί ότι την κάνουν να ξεχωρίζει σαν παρουσιάστρια αλλά και στο αν έχει δεχθεί λεκτική ή σωματική βία.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός - Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια

Γιατί πιστεύεις πως ξεχωρίζεις σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες;

Δεν θα το θέσω σε σύγκριση με άλλες παρουσιάστριες ή παρουσιαστές, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω πως είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η φίλη που θέλει να έχει μια τηλεθεάτρια για να πιει καφέ και να μιλήσει. Αισθάνομαι ότι εκπέμπω στο ίδιο μήκος κύματος με τον κόσμο και δεν τον βλέπω από κάπου πιο ψηλά ή πιο χαμηλά, αλλά τον κοιτάζω στα μάτια. Πιστεύω ότι αυτό το αντιλαμβάνονται και οι τηλεθεατές και υπάρχει μεταξύ μας αυτή η ενέργεια, διάδραση και επικοινωνία. Αυτό μου αρέσει και θεωρώ πως με κάνει ξεχωριστή το ότι είμαι η παρέα που επιλέγουν για να πιουν το πρωινό καφεδάκι τους και να ξυπνήσουν χαρούμενα. Νιώθουν άνετα και οικεία.

Τσιμτσιλή Σοφός

Έχεις δεχθεί λεκτική ή σωματική βία;

Λεκτική βία με την έννοια να με προσβάλει κάποιος με βάναυσο και χυδαίο τρόπο, όχι, αλλά έχω ακούσει διάφορα «γαλλικά» και χαρακτηρισμούς πάνω στην ένταση της δουλειάς, για τους οποίους δεν έχω κρατήσει κακία. Το επάγγελμά μας έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς και ένας εκρηκτικός από τη φύση του άνθρωπος μπορεί να πει μια κουβέντα παραπάνω. Αν όμως ξέρεις ότι δεν το κάνει για να σε υποτιμήσει ή να σε μειώσει, τότε το προσπερνάς – εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν μπορώ να πω όμως ότι υπήρξε κάποιος που με στόχευσε και με παρενοχλούσε λεκτικά διαρκώς. Σεξουαλική παρενόχληση επίσης δεν δέχθηκα ποτέ. Μου έχει τύχει ωστόσο κάποιοι άνθρωποι να υπονοήσουν ότι μπορούν να με βοηθήσουν με μη συμβατικούς τρόπους, αλλά ποτέ δεν ανταποκρίθηκα. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι επέμειναν ή με στρίμωξαν σε κάποιο γραφείο για να επιχειρήσουν κάτι ενάντια στη θέλησή μου. Ήταν σαν να πέταξαν ένα δόλωμα κι εγώ δεν τσίμπησα, οπότε σταμάτησε εκεί το θέμα. Είχα αυτή την τύχη, αν θες, και αισθάνομαι ευγνώμων.





 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share