Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η συγκινητική εξομολόγηση της αδερφής του Mad Clip: "Ο αδερφός μου ποτέ δεν..."

Όλα όσα είπε

11 Μαΐου 2022 19:29
Η συγκινητική εξομολόγηση της αδερφής του Mad Clip:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άσπα, η αδερφή του αδικοχαμένου MadClip, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αδερφό της.

Η αδελφή του ακολούθησε τα βήματά του και ασχολήθηκε με το τραγούδι και μάλιστα είναι μία από τις προσωπικότητες που έγιναν ευρύτερα γνωστές μέσα από το TikTok, όπου και προώθησε το τραγούδι της, «Στάχη».

Αφού τραγούδησε το κομμάτι της, η Άσπα συζήτησε με τον παρουσιαστή για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, τα σχέδια για το μέλλον αλλά και τον αδελφό της.

Τα λόγια της Άσπας

«Με το που άκουσα το τραγούδι τρελάθηκα, μου άρεσε πάρα πολύ» είπε για το «Στάχτη», ενώ στη συνέχεια είπε ότι το τραγούδι μπήκε στη ζωή της από μικρή ηλικία. «Είχα τρελάνει τη μάνα μου “Πάρε καραόκε” είχα ταράξει την πολυκατοικία όλη. Έξωση δεν μας έκαναν πάλι καλά» είπε χιουμοριστικά η Άσπα.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε, τι θα την συμβούλευε ο αδερφός της, εκείνη απάντησε: «Ο αδερφός μου δεν υποκρίθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αλήθεια».

Δείτε την εμφάνιση της Άσπας στην εκπομπή

Mad Clip: Mπήκε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Στην Times Square της Νέας Υόρκης φιγουράρει η μορφή του ράπερ Mad Clip, του καλλιτέχνη που σημάδεψε την ελληνική rap/trap σκηνή με συνεχόμενες επιτυχίες και έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό ατύχημα τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η φήμη του Mad Clip, ο οποίος έζησε επί σειρά ετών στις ΗΠΑ, ξεπερνά με αυτόν τον τρόπο για ακόμα μια φορά τα ελληνικά σύνορα.

Ο Mad Clip μπήκε σε billboard με αφορμή τον τελευταίο δίσκο που ετοίμασε πριν φύγει από τη ζωή και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Capital Music και την Panik Records.

Το album έχει τίτλο «Money And Drugs Can't Live In Poverty», τη φράση από την οποία προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip και είναι ένας φόρος τιμής στον τον ίδιο τον και το πλούσιο μουσικό του έργο.

Το «Money And Drugs Can't Live In Poverty», που αμέσως έγινε no1 στα digital charts και έκανε ρεκόρ με εκατομμύρια streams από το πρώτο 24ωρο, περιλαμβάνει 17 tracks, τόσο solo, όσο και συνεργασίες του Mad Clip με άλλους artists.

μαντ-κλιπ-νεα-υορκη

Mad Clip: Τότε θα κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος - Τα τραγούδια που θα περιέχει

Οι συνεργάτες και η οικογένειά του Mad Clip αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, όπως αναφέρει το askunfunk.

Δείτε επίσης: Από τον Παντελή Παντελίδη στον Τζώρτζη Μονογυιό: Τα φονικά τροχαία διάσημων Ελλήνων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

μαντ-κλιπ-νεα-υορκη

Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets», καθώς και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Ακόμη, θα υπάρχουν δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip.

Το executive producing του «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα κάνει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του οικογένεια, την Capital Music.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share