Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Κάποτε με ερωτεύτηκε η..." - Η αποκάλυψη του Σουλτάτου που σόκαρε τη Βάσω Λασκαράκη

Τι αποκάλυψε ο διάσημος σεφ;

11 Μαΐου 2022 18:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη είναι από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Για την ηθοποιό είναι ο δεύτερος γάμος της μετά το Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως καθώς δηλώνει φουλ ερωτευμένη με το σύζυγό της.

Το ζευγάρι συχνά μοιράζεται στιγμές από την κοινή του ζωή με τους fan του μέσω των social media -δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τις φετινές τους διακοπές- κι έτσι μέσω instagram αποφάσισε κι ο διάσημος σεφ να κάνει μια δήλωση "βόμβα".

Κάποτε με ερωτεύτηκε η πιο ωραία γυναίκα τρώγοντας ένα πιάτο μου. Και εγώ γνωρίζοντας την καλύτερα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος κι έκανε με το δικό του τρόπο μια ερωτική εξομολόγηση στη Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε την ανάρτηση του σεφ:

'Κάποτε με ερωτεύτηκε η...' - Η αποκάλυψη του Σουλάτου που σόκαρε τη Βάσω Λασκαράκη

"Η Λασκαράκη είχε απαίτηση να..." - Η αποκάλυψη για την εκπομπή που δεν έγινε ποτέ

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσίες της ελληνικής showbiz που την έχουμε αγαπήσεις κυρίως μέσα από τις συμμετοχές της σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε "Έρωτας Μετά". στο "τραπέζι" έπεσαν προτάσεις για να αναλάβει δική της εκπομπή, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Τι συνέβη όμως;

Για την τηλεοπτική εμφάνιση της γοητευτικής ηθοποιού σε ένα διαφορετικό ρόλο είχαν ακουστεί πολλά, ακόμη και πως θα αντικαθιστούσε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη.

Εξηγώντας η ίδια η Βάσω Λασκαράκη γιατί δεν είναι πουθενά φέτος στην τηλεόραση, είπε: «Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη. Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω ''Το σόι''. Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή».

Βάσω Λασκαράκη εκπομπή

Η Βάσω Λασκαράκη εξήγησε ότι δεν τα βρήκε με τα κανάλια που συζήτησε και συγκεκριμένα για τον Alpha: «Δεν συμφωνήσαμε, πρέπει να νιώθεις καλά σε αυτό, να συμφωνείς για το κόνσεπτ και πώς θα είναι όλο αυτό. Ήταν στην αρχή οι συζητήσεις, είπε ο καθένας τη γνώμη του, συζητήσαμε για πέντε πράγματα δεν συμφωνήσαμε οκ», είπε επιβεβαιώνοντας ότι συζητούσε για την εκπομπή που τελικά παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ποια ήταν όμως η πραγματική αιτία που τελικά η ηθοποιός δεν τα βρήκε με το κανάλι. Οι λόγοι όπως φαίνεται ήταν οικονομικοί καθώς όπως αποκαλύφθηκε μέσω από την εκπομπή Happy Day η ηθοποιός ζητούσε υπερβολικά χρήματα και είχε την απαίτηση για να αναλάβει δική της εκπομπή να της κατατίθεται κάθε μήνα ένα υπέρογκο ποσό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share