Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κοντεύει τα 50: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου

Δεν είχαμε ιδέα!

11 Μαΐου 2022 14:21
Κοντεύει τα 50: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά. Επίσης, την ανατροπή έφερε η Μαρία Μπεκατώρου για την πορεία της στο Mega, με την ίδια να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο μέλλον εξελίξεις, εφόσον όλα πάνε καλά με την νέα πρόκληση, που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας μεταξύ άλλων στο περιοδικό «OK!» η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τα κιλά αυτά μόνη της, χωρίς τη βοήθεια κάποιου διατροφολόγου.

Tώρα που έχεις αδυνατίσει, αισθάνεσαι καλύτερα με το σώμα σου; Στο παρελθόν όταν σου ζητούσαμε να φωτογραφηθείς με μαγιό, έλεγες γελώντας ότι θα το κάνεις μόνο αν ρετουσάρουμε τις λήψεις!

«Ναι, γιατί χρειαζόμουν ρετούς. (Γελάει.) Και τώρα χρειάζομαι, αλλά λιγότερο, γιατί είμαι δέκα κιλά πιο αδύνατη.»

ηλικία μπεκατώρου μαρία

Πήγες σε διατροφολόγο;

«Όχι. Μόνη μου. Έχασα τρία κιλά, μου άρεσε το αποτέλεσμα και σιγά σιγά έχασα ακόμα επτά. Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει διάφορα για αυτό το θέμα, από το ότι πήγα σε διαιτολόγο μέχρι το ότι έκανα λιποαναρρόφηση. Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη. Απλά προσέχω τι τρώω και περπατώ στον διάδρομο που έχω στο σπίτι μου.»

Λες την ηλικία σου;

«Γιατί να μην την πω; Τον Φεβρουάριο θα γίνω 48.»

Σε αγχώνει που σε δύο χρόνια θα μπει μπροστά το 5;

«Ε, κάτσε να μπει πρώτα! Είναι δεδομένο ότι θα είμαι μια τρελή πενηντάρα, αλλά έλα να το συζητήσουμε αυτό σε δυο χρόνια.»

Σπόντα όλο νόημα από τη Μαρία Μπεκατώρου: «Αυτές τις στιγμές έχει ανάγκη...»

Η Μαρία Μπεκατώρου, που τη βλέπουμε μέσα από το νέο βήμα που έκανε αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του The Chase είναι σε μια διαφορετική και εντελώς ανανεωμένη περίοδο. Η καλή της διάθεση φαίνεται και από τη σχέση που αναπτύσσει με παίκτες, με το πρόσφατα νευρικό της γέλιο στο πλατό της εκπομπής να συζητιέται έντονα.

Η σχέση της με τα social media είναι επίσης πολύ καλή και συχνά αποφασίζει να εκφραστεί μέσα από αυτά σχετικά με κοινωνικά γεγονότα, προσωπικά ζητήματα και απλές σκέψεις της. Το τελευταίο μάλιστα που έκανε στο instagram με εκείνη να ατενίζει μια θάλασσα υποδηλώνει την θετική της ψυχολογία και την αισιόδοξη ματιά, με την οποία θέλει να βλέπει τα πράγματα.

Δείτε την ανάρτησή της στο...youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share