Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σάλος με την διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία που κληρονομεί ο Άγγελος Λάτσιος!

Καταραμένη φτώχεια!

11 Μαΐου 2022 13:02
Σάλος με την διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία που κληρονομεί ο Άγγελος Λάτσιος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελένη Μενεγάκη διαθήκη: Τη διαθήκη της φέρεται να έκανε η παρουσιάστρια γυρνώντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, με το που επέστρεψε στην Αθήνα πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Σάλος με την διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία που κληρονομεί ο Άγγελος Λάτσιος!

Ο 17χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα.

Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο (δείτε και τον λόγο για τον οποίο χώρισαν) και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Τα τραγικά χρόνια της Μενεγάκη: Ο θάνατος του πατέρα που δεν γνώρισε!

Ελένη Μενεγάκη: Μπορεί να αποτελεί ένα από τα hot ονόματα της ελληνικής showbiz, όμως τα παιδιά της χρόνια ήταν τραγικά, όταν και μεγάλωσε χωρίς πατέρα!

«Δεν είμαι σίγουρη ότι το συνήθισα ποτέ. Δεν είναι τόσο εύκολο. Όταν με ρώταγαν "πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια που ο πατέρας σου πέθανε" έλεγα, "ε, αφού δεν το θυμάμαι, δεν κατάλαβα τη διαφορά". Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η υπήρχε η έλλειψη του πατέρα. Μπορεί τότε να μην το καταλάβαινα όταν το ζούσα, αλλά σήμερα καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μου και γιατί επέλεξα να κάνω κάποια πράγματα»!

Το περιοδικό You, θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές της και αναφέρεται στον θάνατο που πάντα ήταν ένα αγκάθι στην ψυχή της, τον θάνατο του πατέρα της, αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της παρουσιάστριας.

Σάλος με την διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία που κληρονομεί ο Άγγελος Λάτσιος!

Σταρ…από κούνια!

Από μικρή έκλεβε την παράσταση σε κάθε της δραστηριότητα στο σχολείο και πρόλο που, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ήταν ντροπαλή και συνεσταλμένη μονοπωλούσε το ενδιαφέρον αφού ήταν η ωραία του σχολείου. Κανείς τότε δεν περίμενε ότι η συμμαθήτριά τους θα γινόταν σταρ!

Νυφούλα για πρώτη φορά…

Η Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία 21 χρονών ποζάρει όλο χάρη ντυμένη νυφούλα στον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέλη. Ένας γάμος που τελείωσε νωρίς…

Η Ελένη με τον σύζυγό της Σταύρο Γαρδέλη μετά το γάμο τους στην κλασική αναμνηστική φωτογραφία. Ανάμεσά τους βλέπουμε τη μητέρα της, Ζέτα μαζί με τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο, ενώ ο πιτσιρικάς που καμαρώνει στο πλευρό της νύφης δεν είναι άλλος από τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share