Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χώρισαν... πριν καν τα φτιάξουν: Ο άνδρας όπου βρήκε παρηγοριά μετά τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου

Η αποκάλυψη... τα κατέστρεψε όλα

11 Μαΐου 2022 12:45
Χώρισαν... πριν καν τα φτιάξουν: Ο άνδρας όπου βρήκε παρηγοριά μετά τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει ζήσει πολλές δυσκολίες τον τελευταίο χρόνο και μία εξ αυτών ήταν το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, με την ίδια πάντως να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά άλλου άνδρα, όταν χώρισαν.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ηθοποιός, μετά το διαζύγιό τους, φέρεται να έχουν αλλάξει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, παρά το γεγονός ότι διατηρούν άριστους δεσμούς λόγω των δύο μικρών παιδιών που έχουν πλέον αποκτήσει, για την επιμέλεια των οποίων πήραν τη δική τους απόφαση.

Η αποκάλυψη... τα χάλασε όλα

Η Κατερίνα Καραβάτου φέρεται να είχε σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η παρουσιάστρια έβγαινε με το συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο συνέδεε αμοιβαία αγάπη και σεβασμός. Πρόκειται για μια σχέση που αναπτυσσόταν σταδιακά, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να βιαστεί, ειδικά από τη στιγμή που η παρουσιάστρια χώρισε πρόσφατα.

Ωστόσο, όταν έγινε γνωστός ο δεσμός μεταξύ της παρουσιάστριας και του σκηνοθέτη, όλα άλλαξαν, μιας και ο Κρατερός Κατσούλης την ενημέρωσε, ότι έχουν δύο παιδιά μαζί. Ως αποτέλεσμα, η παρουσιάστρια επέλεξε να μην συνεχίσει τη σχέση της με τον σκηνοθέτη και να επικεντρωθεί στα παιδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share