Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν του φαινόταν ποτέ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Γιώργου Μαρίνου

Πλέον έχει μεγαλώσει αισθητά

11 Μαΐου 2022 12:28
Δεν του φαινόταν ποτέ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Γιώργου Μαρίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος αποκαλούσε τον εαυτό του διασκεδαστή. Αν και σαν καλλιτέχνης ήταν εξωστρεφής, χαρίζοντας το γέλιο με τις ατάκες του και τις μιμήσεις του, στη ζωή του υπήρξε ιδιαίτερα μοναχικός.

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, καθώς ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων.

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για τον Γιώργο Μαρίνο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Οι γονείς του ήθελαν να γίνει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας -όπως ήταν ο πατέρας του- άλλωστε, είχε κλίση στα μαθηματικά.

γιώργος μαρίνος

Εκείνος, όμως, ανήλικος ακόμα, έδωσε κρυφά εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το 1962, δευτεροετής στο Εθνικό, έπαιξε στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, μαζί με τον Δημήτρη Χορν, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Μάρω Κοντού και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί ή έχουν λανθασμένη εντύπωση είναι η ηλικία του Γιώργου Μαρίνου, καθώς πάντα φαινόταν νεότερος.

Ο γνωστός performer γεννήθηκε στον Βοτανικό στις 18 Ιουνίου του 1939, που σημαίνει πως είναι πλέον 83 ετών!

Ο λόγος που εξαφανίστηκε

Αν και ποτέ δεν βγήκε ο ίδιος να αποκαλύψει το λόγο που τον έκανε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ο βαφτισιμιός του και ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας είχε δώσει μια απλή εξήγηση.

Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για το λόγο που απέχει ο Γιώργος Μαρίνος από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share