Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυταρχική και ανταγωνιστική - Έβγαινε εκτός εαυτού!» (Video)

Ποια ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;

11 Μαΐου 2022 12:03
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυταρχική και ανταγωνιστική - Έβγαινε εκτός εαυτού!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη συνεργασία που είχε μαζί της θυμήθηκε και αναπόλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη σε παλιότερη συνέντευξη της στο "Mega Καλημέρα”.

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμάμαι το άρωμα της, την ματιά της, το άγγιγμα της, την λάμψη της την φιλοξενία της και να είναι αυταρχική, ανταγωνιστική και εκτός εαυτού»

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στα 9 μου ηθοποιός με βούτηξε με τη βία και με φίλησε στο στόμα»

Η ηθοποιός μίλησε επιπλέον και για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί στο χώρο του θεάματος. "Από 5 χρονών δουλεύω στο θέατρο. Οι δύσκολες στιγμές ξεκίνησαν, όταν έγινε υποχρέωση. Τις περισσότερες φορές που έφυγα από δουλειές ήταν λόγω σεξουαλικών παρενοχλήσεων ή μου έλεγαν εν ψυχρώ ‘ή αυτό ή το άλλο’. Θεωρώ χυδαίο να λένε γιατί τώρα το θυμήθηκαν. Όταν ήμουν μικρή μου έλεγαν "δεν θα κάνεις τίποτα, κρίμα τόσο ταλέντο”. Ένιωσα ανακουφισμένη όταν είπα για αυτές τις παρενοχλήσεις. Ήταν σαν να το ζούσα ξανά, αναπήδησαν από μέσα μου"

Δείτε το βίντεο:

Παλάτι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Δείτε το εσωτερικό με το κρεβάτι...γήπεδο

Αυτό είναι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ο θάνατος της δεν την άφησε να το χαρεί. Δείτε το απίστευτο εσωτερικό του με το κρεβάτι... γήπεδο στο υπνοδωμάτιο της.

Το κουδούνι της ηθοποιού στην είσοδο, έγραψε απλώς "Αλίκη", αφού όλοι γνώριζαν το όνομα της και πως στην πολυκατοικία έμενε το αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου. Το σπίτι είχε αγοραστεί από την Αλίκη Βουγιουκάκη, στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τα έσοδα της πρώτης πανελλαδικής περιοδείας της, η οποία είχε σπάσει ταμεία ανά τη χώρα, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων.

Υπήρχαν βέβαια και ψίθυροι που ήθελαν το διαμέρισμα ως ένα από τα ανταλλάγματα που της είχε δώσει η Φρειδερίκη, για να εγκαταλείψει το φλερτ με το διάδοχο Κωνσταντίνο. Στην οδό Στησιχόρου μετακόμισε το 1965, μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το διαμέρισμα επιπλώθηκε σε μοντέρνο για την εποχή στιλ, όλο σουηδικό ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και νεωτερισμούς. Centerpiece το μπαρ, ενώ το κρεβάτι του ζευγαριού με τη γαλάζια ταπετσαρία ήταν μάλλον πιο κλασικό από την υπόλοιπη επίπλωση και παρέπεμπε στην επίσης γαλάζια κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Το σπίτι ωστόσο, δεν το χάρηκε όπως θα ήθελε. Με το που μετακόμισε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεκίνησαν οι καβγάδες -δείτε εδώ μια αποκάλυψη για τη σχέση τους- και στη συνέχεια ήρθε το διαζύγιο τους. Μια φωτιά που ξέσπασε επίσης, την είχε κάνει να το φτιάξει από την αρχή.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share