Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άδειασε» τον Θέμη Σοφό και είπε την αλήθεια για τη σχέση τους - «Δεν είμαστε το ζευγάρι που...» (Video)

Τα αποκάλυψε όλα!

11 Μαΐου 2022 09:17
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άδειασε» τον Θέμη Σοφό και είπε την αλήθεια για τη σχέση τους - «Δεν είμαστε το ζευγάρι που...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» είχε κάνει δηλώσεις πριν κάποιο διάστημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον ανταγωνισμό στις πρωινές εκπομπές, για τα παιδιά της αλλά και για τη σχέση της με τον Θέμη Σοφό.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Happy Day» αρχικά αναφέρθηκε στον όρο «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», όπως την χαρακτηρίζουν λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτός ο όρος έχει εκλείψει, τον δικαιούται η Μενεγάκη επειδή τον έχει κερδίσει και τον έχει υπηρετήσει χρόνια».

Δείτε επίσης: Εκείνη 39 ετών ενώ ο σύζυγός της... Η διαφορά ηλικίας της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το Θέμη Σοφό

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην πρωινή ζώνη δήλωσε: «Ο ανταγωνισμός νομίζω όλους τους επαγγελματίες μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση, να θέλουμε να προσπαθούμε περισσότερο και να μην εφησυχαζόμαστε. Αλλά αυτή η ζώνη εάν εξαιρέσεις τα πρώτα δύο χρόνια που ήμασταν μια ψυχαγωγική όαση στην ενημέρωση, από τότε έχει γίνει πολύ συλλεκτική με πολλές επιλογές».

Για το ενδεχόμενο να κάνει βραδινή εκπομπή υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσουν οι συνεντεύξεις. Κατά καιρούς έχουμε συζητήσει πράγματα με τον σταθμό που είμαι τα τελευταία 8 χρόνια αλλά γενικά είμαι της συλλογικής του να μη συνδυάζουμε μαζί πολλά πράγματα».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε: «Με τον Θέμη έχουμε στιγμές έντασης, στενοχώριας, προβληματισμού. Δεν είμαστε το ζευγάρι που τρώει το πρωινό του ανέμελα, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε. Θέλαμε πολύ να δημιουργήσουμε έναν όμορφο οικογενειακό δεσμό για εμάς και τα παιδάκι μας, οπότε κάνουμε και οι δύο συνειδητή προσπάθεια να τα ξεπεράσουμε και να τα αφήσουμε πίσω».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share