Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αγνοούσαμε όλοι: Με αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια! (photos)

Δεν είχαμε ιδέα!

11 Μαΐου 2022 09:02
Το αγνοούσαμε όλοι: Με αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια αν και προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, κατά καιρούς έχουν γνωστοποιηθεί κάποιες σχέσεις της με διάσημους Έλληνες.

Σίγουρα, όλοι θυμόμαστε τη σχέση της παρουσιάστριας με τον ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο, αλλά και την μακροχρόνια σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που έλαβε τέλος μετά από 12 χρόνια.

Δείτε επίσης: Ρουκ Ζουκ με… MILF, ξετσίπωτες και τεκνατζού - «Σοκ» για Ζέτα Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακρυπούλια Κωνσταντινίδου
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο χωρισμός με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τίτλοι τέλους για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έπεσαν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η φθορά του χρόνου.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είχε δηλώσει το ζευγάρι μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα. Λόγω της κοινής πορείας όλα αυτά τα χρόνια, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις.

Οι τίτλοι τέλους μετά από εννιά χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο

Η γνωστή παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» και ηθοποιός στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με τον επίσης τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Το ζευγάρι χώρισε μετά από περίπου εννιά χρόνια σχέση το 2006, με τα πρώτα σύννεφα να έχουν εμφανιστεί από το καλοκαίρι του 2005.

Αν και κάποιες κινήσεις που ακολούθησαν έδειχναν πισωγυρίσματα, όπως π.χ. η παρουσία του Ρέμου στον γάμο του αδερφού της Ζέτας, το ζευγάρι δεν ήταν ποτέ ξανά μαζί. Λίγα χρόνια μετά, το 2010 έγινε γνωστή η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η άγνωστη σχέση της με μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ

Στη ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, ενώ πριν έπαιζε στον Ολυμπιακό. Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Νίκος Μπάρλος Ζέτα Μακρυπούλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share