Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Αυτά είναι ψέματα...» - Έξαλλος ο Αλβάρο για τους αληθινούς λόγους του διαζυγίου με την Αθηνά Ωνάση

Έδωσε τη δική του απάντηση

11 Μαΐου 2022 08:23
«Αυτά είναι ψέματα...» - Έξαλλος ο Αλβάρο για τους αληθινούς λόγους του διαζυγίου με την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς είχε έρθει το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση, αλλά και όσες το έκανε ήταν... χωρίς ιδιαίτερη σαφήνεια, καθώς μάλλον δεν είχαν μεγάλη απόσταση από την αλήθεια τα όσα ακούστηκαν περί απιστίας.

Ο Αλβάρο, που φρόντισε και να την... ξεζουμίσει οικονομικά, είχε μιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας του και διέψευσε, μεταξύ άλλων, τις φήμες περί απιστίας.

Τα λόγια του Αλβάρο για τον χωρισμό

Σύμφωνα με το ένθετο Secret είπε: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα»!

Όσο για το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου, Ανδρέα Μανθεάκη που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, ο Αλβάρο τόνισε ότι θέλει να το διαβάσει για να δει τι γράφει και υπογράμμισε: «μέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share