Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η σχέση με τη μητέρα της - «Είχα ζήσει με...» (Video)

Τι είπε η παρουσιάστρια;

11 Μαΐου 2022 08:11
Τα αποκάλυψε όλα η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η σχέση με τη μητέρα της - «Είχα ζήσει με...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη μητέρα της, τον αδερφό της αλλά και για το πώς μεγάλωσαν στο πλευρό της μητέρας της.

Με αφορμή τη δήλωση της Νίκης Κάρτσωνα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», για το μεγάλωμα του γιου της, η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και ανέτρεξε στα παιδικά της χρόνια, με τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και τη μητέρα τους.

Δείτε επίσης: «Πάγωσαν» όλοι με την Ελένη Μενεγάκη: «Την χρονιά που παντρευτήκαμε με τον Γιάννη Λάτσιο...»

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε:
«Όταν το έχεις κάνει αυτό, για τρία ή πέντε χρόνια, σίγουρα μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις κάνει το σωστό. Εγώ θα σου φέρω ως παράδειγμα τη μαμά μου που έχει μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου με δύο διαφορετικούς τρόπους. Δηλαδή, στο ένα ήταν στο σπίτι και δούλευε και στο άλλο δούλευε, αλλά ήταν εκτός σπιτιού. Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες» και πρόσθεσε ότι:
«Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο. Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω».
«Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της» κατέληξε η παρουσιάστρια.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να' ταν τα νιάτα δύο φορές: Η απίθανη εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη - «Όταν ήμουν μικρή…» (Video)

Πλησιάζει η γιορτή της μητέρας και η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί τόσο να γιορτάσει η ίδια, όσο να γιορτάσει και την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου που δεν κρύβει πως υπεραγαπά.

Την Κυριακή 8/5 είναι δηλαδή μια διπλή γιορτή για την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: To μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να αδυνατίσει - Το κάνει κάθε φορά για να χάσει κιλά (video)

μενεγάκη ελένη

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την γιορτή της μητέρας

«Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί» έχει δηλώσει η Ελένη στο παρελθόν. Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 19χρονου Άγγελου, της 17χρονης Λάουρας, της 14χρονης Βαλέριας και της 7χρονης Μαρίνας.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της, ανέφερε: «Από μικρά παιδιά δεν ξεχνάμε αυτή τη μέρα, από παιδιά έχουμε μάθει να φτιάχνουμε άλλος μία κάρτα, με δωράκια, με μία αγκαλιά… και η κάθε μανούλα παίρνει το καλύτερο δώρο, την ικανοποίηση ότι το παιδί της το μεγαλώνει σωστά… Η μαμά τι περιμένει; Οι μανάδες δεν περιμένουμε τίποτα, οπότε ότι και να σου δώσει το παιδί σου σε κάνει να πετάς, να πετάς από χαρά»!

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν μικρή, είναι απίστευτο αυτό που θα σας πω, της αγόραζα ένα μαγιό και ένα κραγιόν και της μαμάς μου δεν της άρεσαν καθόλου αυτά…»!

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share