Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τη Γαία Μερκούρη: Την «κάρφωσε η μητέρα της - Το ψέμα που της είπε και αποκαλύφθηκε δημόσια

Τι συνέβη;

11 Μαΐου 2022 07:59
Σούσουρο με τη Γαία Μερκούρη: Την «κάρφωσε η μητέρα της - Το ψέμα που της είπε και αποκαλύφθηκε δημόσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός έχει προκληθεί με τη Γαία Μερκούρη και τη μητέρα της, Δωροθέα, καθώς φαίνεται πως η 19χρονη της είπε ψέματα.

Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να το αποκαλύψει δημόσια και να την εκθέσει σε σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Κοντά σε αυτό που λατρεύει να κάνει ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η δουλειά των ονείρων της Γαίας Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη είδε πως η κόρη της πήγε σε γνωστό κλαμπ των νοτίων προαστίων, όπου είχε opening, και της σχολίασε «δεν ήσουν άρρωστη στο κρεβάτι;» στο ιταλικά.
Γαία Μερκούρη ψέμα

Γαία Μερκούρη: Έκοψε τα «φτερά» στον Άγγελο Λάτσιο - Τι συνέβη;

Σε «πονοκέφαλο» για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου, με την Γαία Μερκούρη να τον κρατάει πίσω.

Το 2022 αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι μία μεταβατική χρονιά για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς ο Άγγελος έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)

Παρ΄ όλα αυτά ο μοναχογιός της γνωστής παρουσιάστριας θέλει να ζήσει τον έρωτά του και έχει ξεχάσει το επαγγελματικό του μέλλον και δεν θέλει να σκέφτεται τις σπουδές.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για περίπου έναν χρόνο προκειμένου να δει τι θα κάνει με τον γιο της και αν θα φύγει για να σπουδάσει στην Αγγλία ή την Αμερική.

Το αρχικό πλάνο ήταν να φύγει μαζί με την Γαία Μερκούρη, ωστόσο τελευταία στιγμή η κοπέλα έκανε πίσω, μένοντας στην Ελλάδα.

Με την αλλαγή των πλάνων, φημολογείται πως ο 20χρονος θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής, ανοίγοντας το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία τα θαλάσσια και extreme sports.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share