Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πάνος Ιωαννίδης: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο γάμου με τη σύντροφό του και σε ποιον μοιάζει ο γιος του

Ήταν ξεκάθαρος μπροστά στις κάμερες!

10 Μαΐου 2022 21:56
Πάνος Ιωαννίδης: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο γάμου με τη σύντροφό του και σε ποιον μοιάζει ο γιος του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Ιωαννίδης μας εξέπληξε όλους ευχάριστα, καθώς όπως έγινε χθες βράδυ γνωστό ο κριτής του MasterChef έγινε μπαμπάς!

Ο καταξιωμένος σεφ στις πρώτες του δηλώσεις στο Breakfast @Star, περιέγραψε τα συναισθήματά του ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος του θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος. Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα πλατό του MasterChef, με τους ρεπόρτερ να τον ρωτάνε για το αν πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του…

«Δεν είναι κάτι κρυφό, γενικότερα με την προσωπική μου ζωή είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να την εμφανίζω δημόσια. Ήμουν έξω από τον τοκετό. Θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος από τον μπαμπά της μαμάς του. Όλα τέλεια.

Δεν μίλησε κανείς για γάμο. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Δεν είπα τίποτα για γάμο. Αυτά είναι λίγο προσωπικά, δεν θα ήθελα να το αναλύσω. Είναι πολύ νωρίς αυτό για δεύτερο παιδί. Έχει ο Θεός. Ελπίζω να μοιάσει στη μαμά του γιατί είναι πολύ όμορφη» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ποια είναι η σύντροφος του που μόλις γέννησε;

Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει ζήσει και στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλία. Η οικογένειά του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο αντικείμενο της μαγειρικής σε σχολή της Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχοντας δουλέψει σε διάφορα εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία. Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014. Το 2007 απέκτησε bachelor στο restaurant management, στο marketing και το βιομηχανικό σχεδιασμό έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Παράλληλα με την παρουσία του στην Πρεσβεία υπήρξε καθηγητής σε μαγειρικές σχολές για 9 χρόνια ενώ συνεργάστηκε με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ως food stylist σε περιοδικά γαστρονομίας.

Το 2019 άνοιξε το ιταλικό εστιατόριο Ovio στο κέντρο της Αθήνας. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο Risotti, από τις εκδόσεις Πατάκη.Το 2020, μαζί με τους σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη και ο Δημήτρη Κοντόπουλο, δημιούργησε το Stellar, ένα pop-up θερινό σινεμά που πρόβαλλε ταινίες σε συνδυασμό με φαγητό.

Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής για επαγγελματίες chef «Top Chef» που προβλήθηκε από τον ANT1 τη σεζόν 2010-2011. Αποχώρησε οικειοθελώς σχετικά νωρίς για να συνεχίσει τις δουλειές του εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share