Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις: Με αυτή την κορυφαία αστρολόγο έφτασε μια ανάσα από το γάμο ο Γιώργος Μαρίνος - Ο λόγος που χώρισαν

Η μεγάλη του σχέση μετά την Κατιάνα Μπαλανίκα

10 Μαΐου 2022 14:03
Πλάκα κάνεις: Με αυτή την κορυφαία αστρολόγο έφτασε μια ανάσα από το γάμο ο Γιώργος Μαρίνος - Ο λόγος που χώρισαν
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος είχε τις δικές του προσωπικές περιπέτειες, επιχειρώντας να τις κρατά για τον εαυτό του, όχι πάντοτε απόλυτα επιτυχημένα, με αποτέλεσμα στα χρόνια της δόξας του κάθε του κίνηση να γίνεται θέμα συζήτησης.

Σε μια ιδιαίτερα συντηρητική Ελλάδα, ο Γιώργος Μαρίνος, που σήμερα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Σε ηλικία δεκαέξι ετών, ενημέρωσε τους γονείς του ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, από την άλλη, ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά επειδή πίστευε ότι θα ήταν άδικο για το παιδί του να κληρονομήσει το «πλημμεληματικό» παρελθόν του. Ωστόσο, οι δρόμοι τους δεν διασταυρώθηκαν ποτέ, ούτε επαγγελματικά ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει ανέπαφη μέχρι σήμερα.

Η άγνωστη σχέση που κόντεψε να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Γιώργος Μαρίνος, εκτός από την Κατιάνα Μπαλανίκα, είχε μια άγνωστη ερωτική σχέση με τη Βίκυ Παγιατάκη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής δουλειάς και είχαν από την αρχή μια μοναδική σχέση. Αργότερα, παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί εν έτει 1987, η Παγιατάκη έκανε πίσω.

Γιώργος Μαρίνος σχέση με Βίκυ Παγιατάκη

Όταν, δε, τη ρώτησαν για το γάμο που δεν έγινε, απάντησε: «Εδώ και δυο μήνες, έχω καταπιαστεί με μεγάλη επιτυχία, με την κινέζικη αστρολογία, που είχα ξεκινήσει το 1984 στην Κεϋλάνη. Ο γάμος είναι ένας ωραίος θεσμός, αλλά απαιτεί καθημερινότητα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συμβαδίσουν γάμος και αστρολογία. Τι με κοιτάτε, δεν μιλάω κινέζικα;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share