Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

9 χρόνια πριν γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο: Η ταινία που έκανε πρώτη φορά γνωστή την Άντζελα Γκερέκου - Σπάνια πλάνα και ασύλληπτη ομορφιά (video+photo)

Όταν όλοι... έλιωσαν μπροστά στην εμφάνισή της

10 Μαΐου 2022 12:21
9 χρόνια πριν γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο: Η ταινία που έκανε πρώτη φορά γνωστή την Άντζελα Γκερέκου - Σπάνια πλάνα και ασύλληπτη ομορφιά (video+photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είναι διαχρονικά από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, με την ίδια να βλέπει μεν την φήμη της να φτάνει στο απόγειό της, όταν γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά να έχει ήδη γίνει γνωστή νωρίτερα με την ασύλληπτη ομορφιά της.

Η Γκερέκου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου και έχει συνεργαστεί με πολλούς διακεκριμένους Έλληνες σκηνοθέτες. Έχει εργαστεί στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες σκηνοθέτες.

Η εμφάνισή της σε κορυφαία παραγωγή που συζητείται και σήμερα

Μετά την εμφάνισή της στην ελληνοβρετανική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της. Η ομορφιά της Άντζελας Γκερέκου αποτελεί έκτοτε θέμα συζήτησης.

Άντζελα Γκερέκου Κορίτσι της Μάνης

Το 1993 παρουσίασε την ελληνική εκδοχή της διεθνούς παραγωγής Παιχνίδια χωρίς Σύνορα. Αργότερα έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της ως Όλγα Δελή στη σειρά Πρόβα νυφικού. Πρόσφατα, πραγματοποίησε κινηματογραφικές ταινίες με τη «Γη της Ελιάς», με νέα επιτυχία να προστίθεται στο ενεργητικό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share