Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εξομολογούνται: Αυτός είναι ο πρώτος που είπε "Σ' αγαπώ"

Ποιος πιστεύετε ότι είναι;

10 Μαΐου 2022 08:51
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εξομολογούνται: Αυτός είναι ο  πρώτος που είπε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ μάλιστα έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια με 4 παιδιά και μένουν σε ένα τεράστιο σπίτι.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2003, ενώ ο 2017, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, ο Σάκης και η Κάτια, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητας τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πρόσφατα, ανέβασαν ένα βίντεο στο Tik Tok "παίζοντας" το γνωστό challenge για ζευγάρια, σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις. Εκεί αποκάλυψαν ποιος είναι ο πρώτος που είπε "Σ' αγαπώ" .

Δείτε το βίντεο για να μάθετε

«Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με εμένα»

Για την σύγκριση που γινόταν στο παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά, το βιβλίο του Ηλία Ψινάκη, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί έως τώρα είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και εξήγησε ότι η σύγκριση που γινόταν στο παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά μόνο καλό του έκανε.

«Μόνο καλό μου έκανε ότι με συνδύασαν με τον Σάκη Ρουβά. Για εκείνον ήταν υποτιμητικό να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που βγήκε χθες από το αβγό του», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε πως η καριέρα του εκείνη την περίοδο είχε εκτοξευτεί, με αποτέλεσμα να λαμβάνει ποσά, τα οποία έπαιρναν πιο φτασμένοι άνθρωποι.

Δείτε όσα δήλωσε:

.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share