Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

«Καρφώνει» ξανά την Έλενα Αθανασοπούλου ο Αντώνης Βογιατζής: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη» (video)

«Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή;»

9 Μαΐου 2022 11:31
«Καρφώνει» ξανά την Έλενα Αθανασοπούλου ο Αντώνης Βογιατζής: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όπου εκτός από την υπόθεση βιασμού της, απάντησε και σε όσα είχε πει για εκείνη ο Αντώνης Βογιατζής ισχυριζόμενη ότι της ζήταγε να κάνει πρόβες γυμνή, ο ίδιος πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου...» - Σοκάρει η ηθοποιός που κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο (Video)

«Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωσα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει μια νοικοκυρά. Της είπα να το διαβάσει, να πάρει το χρόνο της για να δούμε αν μπορεί να κάνει 2-3 κινήσεις. Της είπα ότι θέλω να δούμε αν μπορεί να κάνει το βλέμμα μιας μάγισσας.

Προσπάθησε, το αποτέλεσμα που είδα ήταν γελοίο. Με ρώτησε αν θα κάνουμε ερωτικές σκηνές αλλά της είπα ότι ο ρόλος της δεν είναι για να κάνει ερωτική σκηνή» είπε αρχικά ο Αντώνης Βογιατζής.

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Βογιατζής συνέχισε λέγοντας: «Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα; Μετά από αρκετό καιρό είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος της εκεί ήταν καθαρά προκλητικός. Γύρισε ο σκηνοθέτης και μου είπε “διώχτη τώρα”.

Όλοι ήταν κοινωνικοί. Δεν πήγε όμως κανένας να κάτσει στα πόδια κανενός. Σηκώθηκε πάνω και ξαφνικά έκατσε στα πόδια του ανθρώπου. Σηκώνεται επί τόπου ο σκηνοθέτης και λέει, “τι είναι αυτό;” Αυτό εμένα με πρόσβαλε γιατί εγώ την είχα φέρει. Φεύγοντας άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει καταγγελία».

Ξεσπαθώνει η Έλενα Αθανασοπούλου και απαντά στο γιατί αυτοαποκαλείται «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! (video)

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η φράση της Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της... Γεώργιο Καραϊσκάκη.

«Πέρασα στο στάδιο του θυμού και όσο ανακάλυπτα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα εξαγριωνόμουν. Δεν το ανεχόμουν άλλο. Μετά τον θυμό έπρεπε να γίνω Καραϊσκάκης», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Καραϊσκάκης σημαίνει ότι πρέπει να έχω δύναμη. Μιλάμε για βιασμό. Πρέπει να είμαι ο Καραϊσκάκης και μη σου πω όλη η Φιλική Εταιρία. Είναι βιασμός, δεν είναι καν σεξουαλική παρενόχληση. Δεν σηκώνει αστεία και πρέπει να είμαι ο Καραϊσκάκης».

Τη δήλωσή της σχολίασε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

«Ο κόσμος, ακούγοντας όλα αυτά τα πράγματα, έχει συγκλονιστεί. Έχει φοβερή ένταησ η κυρία, αλλά το προφίλ ενός ανθρώπου που έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό, εάν είναι σε μερικές ημέρες είναι τελείως διαφορετικό όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να βγάλεις άλλα προφίλ, να πεις ότι η κυρία έχει υποστεί το ένα ή το άλλο. Επίσης, είναι και λάθος να προσπαθήσεις να συνταιριάξεις τον βιασμό με το προφίλ αυτή τη στιγμή που μιλάει», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share